گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

طالبان:ایران از ظرفیت خود برای کاهش فشارهای اقتصادی علیه افغانستان استفاده کند

وزیر امور خارجه طالبان در دیدار با معاون سفارت ایران گفت: تهران از ظرفیت بین‌المللی خود برای برون‌رفت افغانستان از شرایط جاری و کاسته شدن از فشارهای اقتصادی علیه مردم این کشور استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر سید حسن مرتضوی معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران با امیرخان متقی وزیر امور خارجه طالبان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار مصوبات اقتصادی سفر حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان پیگیری و بر تأمین نیاز مردم افغانستان به سوخت و لوازم گرمایشی در فصل زمستان تأکید گردید.

متقی در این دیدار ضمن قدردانی از کمک‌های بشردوستانه ایران به مردم افغانستان، از تهران خواست تا از ظرفیت بین‌المللی خود برای برون‌رفت افغانستان از شرایط جاری و کاسته شدن از فشارهای اقتصادی علیه مردم این کشور استفاده کند.

وزیر امور خارجه طالبان در رابطه با افرایش روابط دیپلماتیک میان افغانستان و سایر کشورها اظهار داشت: هم‌اکنون آماده‌ایم کشورهای مختلف در سطوح مختلف دیپلماتیک فعالیت خود را در افغانستان از سر گرفته و ما نیز نمایندگان خود را در آن کشورها فعال کرده تا بتوانیم مشکلات متعدد هموطنان افغانستانی را در کشورهای مقصد رفع و رجوع نماییم.

متقی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات مردم افغانستان گفت: آماده هستیم بنیادهای خیریه بین‌المللی فعالیت خود را در افغانستان آغاز کرده و در این زمینه همکاری گسترده‌ای خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه طالبان با اشاره به برخی اظهارنظرها پیرامون ارتباط حکومت جدید افغانستان و آمریکا اظهار داشت: از اصول و ارزش‌های خود به هیچ عنوان کوتاه نیامده و آنچه بیان می‌شود در واقع تلاشی برای احقاق حقوق مردم افغانستان چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی که نمود بارز آن سپردن کرسی سازمان ملل به مردم افغانستان است نه اینکه افرادی غیرمسئول همچنان بر این کرسی‌ها تکیه زنند.

وی در پایان این دیدار در رابطه با همکاری با جمهوری اسلامی ایران اطهار داشت: ما دو کشور همسایه هستیم و آمادگی کامل برای ادامه روابط گسترده و آزادنه در همه سطوح را داریم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر