معاون نخست‌وزیر طالبان:آمریکا باید دارایی‌های مسدودشده افغانستان را آزاد کند-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

معاون نخست‌وزیر طالبان:آمریکا باید دارایی‌های مسدودشده افغانستان را آزاد کند

معاون نخست‌وزیر طالبان گفت که دارایی‌های مسدودشده‌ افغانستان توسط آمریکا باید آزاد شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالغنی برادر»، معاون نخست‌وزیر طالبان گفت که دارایی‌های مسدودشده‌ افغانستان توسط آمریکا، دارایی شخصی اشرف غنی، رییس‌جمهوری پیشین نیست و باید آزاد شود.

عبدالغنی برادر این موضوع را امروز (سه‌شنبه، ۲۳ آذر) در یک نشست در شهر کابل با صنعتکاران مطرح کرد. وی گفت که دارایی‌های مسدودشده‌ افغانستان دارایی ملت این کشور است.

همچنین او در بخشی از سخنان خود افزود که جهان نیز نسبت به این موضوع بی‌تفاوتی اختیار کرده است. این مقام طالبان این موضع‌گیری کشورهای جهان را پرسش‌برانگیز خواند.

وی همچنین تأکید کرد که بدترشدن وضعیت اقتصادی افغانستان بر سایر کشورها نیز تأثیر منفی می‌گذارد.

از سویی دیگر نیز، معاون نخست‌وزیر طالبان از جامعه‌ جهانی خواست که این گروه را به‌رسمیت بشناسد.

با تسلط طالبان بر افغانستان، آمریکا حدود ۹.۵ میلیارد دلار دارایی‌های خارجی افغانستان را که در اختیار مؤسسات مالی این کشور قرار داشت، مسدود کرده است.

بانک جهانی چند روز پیش اما اعلام کرد که کشورهای کمک‌کننده مالی صندوق بازسازی افغانستان توافق کرده‌اند تا ۲۸۰ میلیون دلار از پول‌های مسدودشده‌ افغانستان آزاد و به برنامه‌ی جهانی غذا و صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) منتقل شود.

همچنین صندوق بین‌المللی پول، حدود ۳۷۰ میلیون دلار از کمک‌های مالی خود به افغانستان را به‌دلیل عدم شفافیت جامعه‌ بین‌المللی در مورد به‌رسمیت‌شناختن طالبان توقیف کرده است.

بانک جهانی هم به پیروی از این اقدام، بودجه‌ افغانستان را متوقف کرده است. این بانک از سال ۲۰۰۲ میلادی تاکنون بیش از پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار به افغانستان داده است.

افزون بر این موارد، تقریبا ۷۵ درصد از بودجه‌ کارمندان غیرنظامی دولت و تمامی بودجه‌ دفاعی چهار میلیارد دلاری که قبل از این توسط آمریکا و متحدانش در ناتو پرداخت می‌شد، نیز از زمان سقوط افغانستان به‌دست طالبان قطع شده است.

هنوز هیچ کشوری این گروه را به‌رسمیت نشناخته است. همچنین طالبان در فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا قرار دارد و بر این اساس طالبان نمی‌توانند به دارایی‌های افغانستان دست یابند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده