استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

اعزام ناوشکن الوند به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ناوشکن الوند به زودی به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی اعزام می‌شود که مأموریتی ترکیبی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امروز در حاشیه الحاق چهار فروند زیردریایی مرطوب «السابحات 15»، ناوشکن الوند و دو بالگرد SH3D و هواپیمای فرندشیپ F27 و هاورکرافت BH7 به توان رزم این نیرو در جمع خبرنگاران، گفت: ناوشکن «الوند» به‌ زودی به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی اعزام می‌شود که مأموریتی ترکیبی است.

وی اظهار کرد: این ناوشکن در یک رزمایش مرکب حضور خواهد داشت و با توانمندی و اقتدار و طی مسافت، در زمان مشخصی به کشور باز خواهد گشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: برنامه ساخت ناوشکن «طلاییه» در حال پیشرفت بوده و در کنار اسکله کارنجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس، پهلو گرفته است.

امیر دریادار ایرانی افزود: تلاش داریم این ناوشکن در سال آینده به بدنه عملیاتی نیروی دریایی بپیوندد و مأموریت عملیاتی هم برای آن تعریف شده است و مسیر ساخت ناوشکن‌های کلاس «جماران» همزمان با طلاییه در حال پیشرفت است و تفاوت کلاس طلاییه با جماران در این است که آشیانه بالگرد به کلاس طلاییه اضافه شده و می‌تواند تعداد بیشتری بالگرد همراه داشته باشد.

وی اظهار کرد:‌ این مسیر را با قوت و قدرت ادامه می‌دهیم. زیردریایی کلاس «فاتح» نیز در طرح ساخت قرار دارد و اولین نمونه آن وارد بدنه عملیاتی شده است و اولین مأموریت عملیاتی خود را در رزمایش ذوالفقار 1400 به انجام رساند. سایر زیردریایی‌ها هم به تدریج ساخته و به ناوگان این نیرو اضافه می‌شوند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش یادآور شد: عملیات‌های بهسازی با محوریت تیم فنی و صنعتی کارخانجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است؛ البته از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای قرار داشتن در لبه فناوری و روزآمد نگه‌داشتن تجهیزات استفاده حداکثری می‌شود.

امیر دریادار ایرانی ادامه داد: محققان کشور و کارکنان توانمند نیروی دریایی ارتش بدانند که علم‌شان در صحنه عمل واقعی استفاده می‌شود و برای صحنه رزم قابلیت اجرایی دارد که بالاترین خودباوری را برای عزیزان به همراه دارد.

امیر دریادار ایرانی بیان کرد: آنچه قابلیت عملیاتی دارد، پای کار می‌آوریم تا چیزی که در ذهن دانشمندان کشور وجود دارد به صحنه اجرا آورده شود، روزآمد بودن، دو جنبه عملیاتی و تجهیزاتی دارد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار