وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

شلیک پرحجم کروز‌های دریایی سپاه در چهارمین روز رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۷

چهارمین روز رزمایش مشترک پیامبراعظم (ص) ۱۷ با شلیک موشک‌های کروز دریایی با برد متوسط و عملیات هوایی پهپاد‌های نیروی دریایی سپاه انجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 23
کد خبر: ۱۱۴۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، چهارمین روز رزمایش مشترک پیامبراعظم (ص) ۱۷ با شلیک موشک‌های کروز دریایی با برد متوسط و عملیات هوایی پهپاد‌های نیروی دریایی سپاه انجام شد.

شلیک موشک‌های کروز دریایی از سکو‌های شناوری و ساحلی و اصابت همزمان به هدف مشخص در دریا با حضور دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه و جمعی از فرماندهان عالی رتبه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) با موفقیت به انجام رسید.

همچنین در بخش دیگر برنامه‌های روز چهارم این رزمایش، عملیات هوایی پهپاد‌های نیروی دریایی سپاه یک پهپاد همزمان دو هدف را مورد اصابت قرار داد که با رصد و اشراف اطلاعاتی مواضع دشمن، کنترل و پایش منطقه عمومی تنگه هرمز و شرق آن و شلیک به مواضع دشمن فرضی صورت گرفت.

دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در حاشیه این اقدام گفت: ساخت موشک‌های کروز دریایی در داخل کشور توسط دانشمندان جوان و انقلابی صورت گرفته و از قابلیت‌های این موشک‌ها رادار گریز بودن، مقاوم بودن برابر جنگ الکترونیک، هدف یابی در شرایط سخت، نقطه زنی هدف در سریع‌ترین زمان با کلاهک جنگی پر قدرت و رادار‌های ویژه این موشک‌ها این رزمایش را نسبت به سال گذشته متمایز کرده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: پهپاد‌های برد بلند نیروی دریایی سپاه با اقدامی ویژه با انجام عملیات‌های بالای سطح، ابتدا شناسایی اپتیکی با اسکن حرارتی و پایش سیگنالی و رله مخابراتی، بر فراز جغرافیای فعالیت دشمن وارد شده و با عمق بخشی و اشراف اطلاعاتی حداکثری و انتقال آنی تصویر صحنه نبرد به مبادی تصمیم گیر آغاز شد و در ادامه پهپاد‌های رزمی نقطه زن هوشمند و انهدامی، با دقت بالا و در کوتاه‌ترین زمان، موفق به از بین بردن مواضع دشمن شدند که اشرافیت پهپاد‌های رزمی و شناسایی در میدان عمل کاملا چشم گیر بود.

در این عملیات‌ها بطور همزمان از ۳ فروند پهپاد با قابلیت‌های متفاوت رزمی، شناسایی، اپتیکی، سیگنالی، رله مخابراتی و چند منظوره استفاده شد که در نوع خود منحصر به فرد است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار