تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

مخبر:مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت:با تلاش‌ های دولت مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد و باید روند تزریق دوز سوم بر اساس اولویت‌ های مشخص تسریع شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 11
کد خبر: ۱۰۹۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اشاره به آغاز پیک جدید کرونا در برخی کشور‌ها با وجود واکسیناسیون، گفت: اگرچه واکسیناسیون در کشور با سرعت در حال انجام است، اما بی‌توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند تمام زحمات و دستاورد‌های دولت، تلاش کادر درمان و همکاری‌های خود مردم در مقابله با کرونا را از بین ببرد.

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور تاکید کرد و از رسانه‌ها خواست با آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی دقیق، هشدار‌های لازم را به جامعه منتقل کنند تا سطح رعایت اصول بهداشتی کاهش پیدا نکند.

وی با اشاره به آغاز روند تزریق دُز سوم واکسن در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های گسترده دولت در امر واردات واکسن و نیز همت تولیدکنندگان داخلی، مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد و باید روند تزریق دُز سوم بر اساس اولویت‌بندی‌های مشخص تسریع شود.

در این نشست بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گزارشی از آخرین وضعیت واکسیناسیون در استان‌های مختلف کشور و رنگبندی شهر‌ها ارائه کرد و گفت: با توجه به اینکه برخی کشور‌ها با وجود تزریق دُز سوم واکسن همچنان با موج جدید کرونا درگیر هستند، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همچنان باید در دستور کار مردم باشد.

در این جلسه که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دفتر رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از رنگ‌بندی شهر‌های مختلف، میزان بستری و تعداد فوتی‌ها در کشور ارائه شد.

معاون وزیر کشور هم در این نشست گزارشی از تدوین طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه کرد و مقرر شد این طرح پس از اعمال برخی اصلاحات، برای تصویب نهایی در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر