سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

افزایش سرقت سلاح از ارتش رژیم صهیونیستی

منابع نظامی رژیم صهیونیستی گفتند که ۷۰ درصد تیراندازی‌ها در در سراسر فلسطین اشغالی با سلاح‌های به سرقت رفته از ارتش این رژیم صورت می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۴۳۲

به گزارش راهبردمعاصر، منابع صهیونیستی گزارش دادند که از میان ۶۷۵ حادثه تیراندازی در یک سال گذشته در سراسر سرزمین اشغالی، ۴۶۳ مورد از آن‌ها به وسیله سلاح‌های به سرقت رفته از ارتش رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

به نوشته وبگاه معا، طبق اعلام پایگاه خبری عبری‌زبان «واللا» عمده این سلاح‌ها از سوی فلسطینی‌ها به سرقت رفته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلیس رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته نزدیک به ۲۲۰۰ قطعه سلاح کشف و ضبط کرده است.

وبگاه واللا در ادامه نوشت که این ارقام نشان از ناکامی ارتش صهیونیستی در حفاظت از انبار‌های تسلیحاتی خود دارد، به گونه‌ای تعداد حملات با بمب به میزان ۲۲ درصد افزایش یافته است، بمب‌هایی که از این انبار‌ها به سرقت رفته است. این در حالی است که تا سال‌های گذشته عمده سلاح‌هایی که وارد فلسطین اشغالی می‌شد، از مرز مصر، اردن و لبنان بود.

چهارشنبه هفته گذشته نیز وبگاه کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که حدود یک و ماه نیم قبل در یک عملیات بیش از صد هزار فشنگ از انبار مخصوص تفنگ‌های «M-۱۶» در پایگاه نظامی تیپ «اسکندرونی» در شمال فلسطین اشغالی زدیده شده است.

در ماه ژانویه گذشته نیز منابع صهیونیستی گزارش دادند که از پایگاه نظامی «تسیئیلیم» در النقب (جنوب فلسطین اشغالی) ۹۳ هزار قبضه فشنگ کالیبر ۵.۵۶ میلی متری دزدیده شده است.

در ماه مارس نیز پلیس رژیم صهیونیستی، در بیانیه‌ای از دزدیده شدن حدود ۳۰ سلاح اتوماتیک از نوع تاور از میدان تیر شهر «اشدود» در غرب فلسطین اشغالی خبر داده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار