خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

حضور آیت الله رئیسی در جمع ایتام و کودکان معلول

حضور آیت الله رئیسی در جمع ایتام و کودکان معلول آیت الله رئیسی با حضور در یک مرکز نگهداری کودکان ایتام و معلول شب یلدا را با آنان گذراند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور شامگاه امروز سه شنبه با حضور در یک مرکز نگهداری کودکان ایتام و معلول شب یلدا را با آنان گذراند.

رئیس جمهور در این دیدار با تبریک شب یلدا و ابراز خوشحالی از حضور در جمع این کودکان، آنها را به خوب درس خواندن و توجه به ورزش و سلامتی خود توصیه کرد و اظهارداشت: بچه‌های عزیز قدر مربیان دلسوز و مهربان خود را که شبانه روز تلاش می‌کنند تا شرایط آرامش و راحتی شما را فراهم کنند، بدانید و بهترین قدردانی از آنان این است که خوب درس بخوانید و انسان‌های موفقی باشید تا بتوانید به کشور خود خدمت کنید.

رئیسی گفت: در تمام زحماتی که مربیان برای شما می‌کشند همه خوشی‌شان این است که احساس کنند شما راحت و آسوده بوده و فکر کنید در خانه‌تان هستید.

وی همچنین با تشکر و قدردانی از آقایان و خانم‌هایی که در این موسسه خیریه فعالیت می کنند، گفت: شما کار بزرگی بر عهده دارید، اینکه سعی می‌کنید برای این کودکان خلاء وجود پدر و مادر را پر کنید و آنان را شاداب و بانشاط و امیدوار نگه دارید، مطمئنا در پیشگاه خداوند متعال از اجر و پاداش بی پایانی برخوردار خواهید بود .

رئیس جمهور افزود: فعالیت در اینگونه مراکز ممکن است برای شما زحمت و خستگی داشته باشد اما در عوض آنچه که نصیب‌تان می‌شود، بسیار با ارزش و ماندگار است.

بنابر این گزارش، موسسه خیریه بهشت امام رضا(ع) بطور شبانه روزی از ایتام و کودکان معلول ۳ تا ۱۲ سال و سالمندان بیمار، در ۵ مرکز در سطح شهر تهران، نگهداری می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار