چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

اولیانوف: خروج آمریکا از برجام خودزنی بود

اولیانوف: خروج آمریکا از برجام خودزنی بود نماینده روسیه در مذاکرات وین با تشبیه خروج دولت قبلی آمریکا از برجام به خودزنی، از دیدار خود با نماینده کویت درباره برجام و گفتگو‌های امنیتی در خلیج فارس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، خروج دولت سابق آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» از توافق هسته‌ای ایران را به خودزنی تشبیه کرد.

اولیانوف بامداد چهارشنبه در واکنش به توئیت یک خبرنگار آمریکایی که از تصمیم دولت ترامپ برای خروج از برجام انتقاد کرده بود، گفت: «دقیقا! تصمیم به خروج از برجام مانند شلیک به یکی از پا‌های آمریکا بود. البته اینکه پای چپ بود یا راست، مهم نیست».

وی سپس در توئیت دیگری از دیدار با «صادق معرفی» نماینده کویت در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین و رایزنی درباره ایران و توافق هسته‌ای خبر داد.

این دیپلمات روس در صفحه توئیتر خود نوشت: «امروز با دوست خوبم صادق معرفی، نماینده کویت دیدار کردم. درباره وضعیت کنونی امور در مذاکرات وین به او گزارش مختصری دادم. ما همچنین درباره چشم‌انداز گفت‌گو‌های امنیتی در خلیج فارس بعد از احیای برجام صحبت کردیم».


دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین عصر جمعه به پایان رسید. در پایان این دور از گفتگو‌ها اصلاحات و دیدگاه‌های ایران در ۲ سند ارائه‌شده مورد پذیرش قرار گرفت و براساس اعلام «علی باقری»، مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران این ۲ سند مبنای مذاکرات آتی خواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده رفع تمامی تحریم‌ها علیه ایران، به گونه‌ای که قابل راستی‌آزمایی باشد مهم‌ترین دستور کار هیأت ایرانی را در این گفتگو‌ها تشکیل خواهد داد.

دولت «جو بایدن» به شکست سیاست موسوم به «فشار حداکثری» که دولت پیشین آمریکا پس از خروج از برجام علیه ایران به کار گرفت اعتراف کرده، اما از انجام اقدامات لازم برای عقب‌گرد از آن مسیر خودداری کرده است. اصرار دولت بایدن بر حفظ تحریم‌های دوران ترامپ، یکی از مهم‌ترین محور‌های اختلافات در دور‌های گذشته مذاکرات وین که با هدف بازگرداندن آمریکا به برجام انجام می‌شد را تشکیل می‌دهد.

«رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز شامگاه شنبه ضمن ابراز امیدواری برای ادامه پیدا کردن مذاکرات وین در اسرع وقت، گفت ما با سیستمی آماده شده‌ایم که در آن هر دو طرف بدانند چه کسی قرار است چه کاری را در چه زمانی انجام دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار