دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ایتالیا: اروپا توان تحریم گازی روسیه را ندارد

نخست‌وزیر ایتالیا امروز گفت: اروپایی‌ها توان تحریم کردن روسیه در حوزه گاز را ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر در شرایطی که فشار آمریکا برای اتخاذ مواضع سرسختانه‌تر کشورهای اروپایی علیه روسیه به دلیل تنش‌ها بر سر موضوعاتی از قبیل اوکراین ادامه دارد، نخست‌وزیر ایتالیا در این باره اظهارنظر جالبی کرد.

«ماریو دراگی» نخست‌وزیر ایتالیا روز چهارشنبه (امروز) در یک کنفرانس خبری در پایتخت این کشور اعلام کرد، اروپایی‌ها توانمندی لازم برای اعمال تحریم علیه روسیه در حوزه گاز را ندارند.

وی که قبل از نخست‌وزیر شدن در ایتالیا ریاست بانک مرکزی اروپا را برعهده داشت، در کنفرانس خبری به مناسبت آخرین روزهای سال ۲۰۲۱ میلادی درباره برخی اظهارات برای اعمال تحریم‌های گازی اتحادیه اروپا علیه روسیه اظهارنظر کرد.

طبق گزارش اسپوتنیک، ماریو دراگی گفت: «بیایید ما اروپایی‌ها از خودمان این سوال را بپرسیم اگر ما می‌خواهیم در حوزه گازی (علیه روسیه) تحریم‌هایی اعمال کنیم آیا ما واقعا قادر به انجام این کار هستیم و ما به اندازه کافی قوی هستیم و اینکه آیا در این برهه فعلی، این کار درستی است؟»

نخست‌وزیر ایتالیا سپس ادامه داد: «واضح است که جواب‌ها (به این سوالات) منفی خواهند بود».

دراگی با بیانی اینکه اتحادیه اروپا باید گفت‌و‌گو با روسیه را حفظ کند، افزود که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه «می‌خواهد در یک وضعیت برای مذاکرات باشد؛ وضعیتی که طبق آن روند تحولات به عواقب غیر قابل بازگشت منجر نخواهد شد».

هشدار نخست‌وزیر ایتالیا در شرایطی مطرح شده که عملیات ساخت و ساز پروژه خط لوله انتقال گاز «نورد استریم ۲» در ماه سپتامبر پایان یافت و در حال حاضر این پروژه در مراحل دریافت مجوز توسط آلمان و کشورهای اروپایی است.

بنا بر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، برخی گزارش‌های اخیر حاکی از این است که به دلیل تشدید تنش‌ها بین روسیه و اوکراین ممکن است عملیاتی شدن پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم ۲ از روسیه به آلمان و دیگر کشورهای اروپایی متوقف شود./فارس

ارسال نظر