ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

ترامپ: رسانه‌های دروغین ایران را سردرگم کرده‌اند

رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی در یک انجمن صنفی گفت که رسانه‌های دروغین ایران را سر در گم کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۴۷۶
به گزارش  راهبردمعاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد شنبه در سخنرانی گفت که رسانه‌های دروغین ایران را سر در گم کرده‌اند.

وی که در انجمن ملی مسکن سخنرانی می‌کرد، به شایعات اخیر درباره وجود اختلاف در تیم امنیتی کاخ سفید واکنش نشان داد و گفت: گزارش رسانه‌ها درباره عدم اتفاق نظر در تیم امنیت ملی کاخ سفید مزخرف محض بوده و پامپئو و بولتون اقدامات بسیار خوبی انجام داده و از آنها خشمگین نیستم و کاملا مستقل تصمیم‌گیری می‌کنم.

روز پنجشنبه نیز همزمان با انتشار گزارش‌های متعدد درباره وجود اختلاف نظر میان اعضای ارشد دولت آمریکا در مورد سیاست این کشور در قبال ایران، «سارا سندرز» سخنگوی کاخ سفید با تکذیب وجود چنین اختلافی، عنوان کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم‌گیرنده نهایی است.(جزئیات بیشتر)

چند رسانه آمریکایی گزارش داده‌اند که مقام‌های ارشد دولت آمریکا از جمله «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا درباره نحوه مقابله با ایران اختلاف نظر دارند. روزنامه «واشنگتن‌پست» هم گزارش داده است که ترامپ از اینکه تیم امنیت ملی او به رهبری بولتون اقداماتی انجام داده‌اند که بوی تلاش برای جنگ‌افروزی از آن به مشام می‌رسد، ناخرسند بوده و حتی پایگاه «نشنال اینترست» گزارش داد که ممکن است ترامپ به همین دلیل بولتون را از دولت کنار بگذارد.

ترامپ در واکنش به این گزارش، با انتشار توییت‌هایی وجود اختلاف در دولتش در مورد ایران را تکذیب کرد و بار دیگر ابراز امیدواری کرد که ایران برای مذاکره با او تماس بگیرد.

منبع : فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار