ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

زیاده‌خواهی رئیس رژیم‌صهیونیستی درباره ایران در دیدار با مشاور امنیتی بایدن

منابع خبری بامداد چهارشنبه گزارش دادند، رییس رژیم صهیونیستی و مشاور امنیت ملی آمریکا که به فلسطین اشغالی سفر کرده درباره ایران گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر اسحاق هرتزوگ رییس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد، وی با جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا در مسائل مختلف منطقه‌ای گفتگو کرده است.

بر اساس این گزارش، رییس رژیم صهیونیستی در این دیدار از دولت آمریکا برای حفظ و تقویت روابط قوی و معنادار دوجانبه تشکر کرده است.

دو طرف همچنین درباره مسائل مختلف منطقه‌ای به بحث و گفتگو پرداختند و هرتزوگ در راستای ادعا‌های بی پایه و اساس مقام‌های صهیونیستی، نگرانی خود را از حرکت ایران به سمت سلاح‌های اتمی ابراز داشته است.

رییس رژیم صهیونیستی در دیدار با سالیوان همچنین بر لزوم توقف دستیابی ایران به چنین تسلیحاتی به هر قیمتی تاکید کرده است.

فضاسازی‌ها و ایران هراسی‌های رژیم صهیونیستی در حالی است که خود ضمن برخورداری از ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای تاکنون به عضویت ان. پی. تی درنیامده و اجازه بازرسی به ماموران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نمی‌دهد در حالی که ایران فراتر از ان. پی. تی، در سال‌های اخیر حتی پروتکل الحاقی را نیز داوطلبانه اجرا می‌کرد.

امیلی هورن سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی اعلام کرد که این هفته، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی به اسرائیل و کرانه باختری رود اردن سفر خواهد کرد و برت مک گورک معاون دستیار رئیس جمهوری و هماهنگ کننده خاورمیانه و شمال آفریقا و یل لمپرت، دستیار موقت وزیر امور خارجه در امور خاور نزدیک او را همراهی خواهند کرد.

بر اساس بیانیه سخنگوی شورای عالی امنیت ملی آمریکا، سالیوان با نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی و مقامات ارشد این رژیم دیدار خواهد کرد تا بر تعهد آمریکا در حفظ امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده و در مورد طیف وسیعی از مسائل راهبردی مهم در روابط آمریکا و این رژیم از جمله ایران مشورت و رایزنی کند./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار