گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه:تاکنون آغازگر حمله به هیچ کشوری نبودیم

سخنگوی کرملین گفت:روسیه تاکنون آغازگر حمله به هیچ کشوری نبوده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۴ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 25
کد خبر: ۱۱۵۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی کرملین گفت که روسیه تاکنون آغازگر حمله به هیچ کشوری نبوده است. به نوشته خبرگزاری «تاس»، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین شنبه شب به وقت تهران گفت که روسیه هرگز ابتدا به هیچ کشوری حمله نکرده است. او در پاسخ به این سئوال که آیا روسیه اقدامات احتمالی دیگر کشورها را زودتر از موعد پاسخ می‌دهد، این سخنان را بیان کرد.

این مقام ارشد کرملین حمله روسیه به اوکراین را بی‌اساس و پوچ توصیف و تاکید کرد که روسیه تهدیدی علیه هیچکس نیست. با این حال، او احتمال تحریکات ازسوی غرب برای توجیه چنین ادعاهایی رد نکرد و هشدار داد که تلاش برای حل مشکل در جنوب شرقی اوکراین از طریق استفاده از زور، جدی‌ترین عواقب را به همراه خواهد داشت.

به گفته وی، مسکو تمام تلاش خود را برای کمک به کی‌یف برای حل مناقشه «دونباس» و در عین حال پایبندی به «چارچوب نرماندی» و «توافقنامه مینسک» انجام می‌دهد.

منابع رسانه‌ای روسیه به نقل از ارتش این کشور روز شنبه خبر دادند که رزمایش نظامی این کشور در نزدیکی مرز اوکراین پایان یافت. به گزارش خبرگزاری «اینترفاکس» ۱۰ هزار نیروی نظامی روسیه بعد از پایان رزمایش در نزدیکی اوکراین به پایگاه‌های نظامی خود برگشتند. این رسانه به نقل از ارتش روسیه گزارش داد که بعد از رزمایش‌های چند هفته‌ای ارتش در نزدیکی مرز اوکراین بیش از ۱۰ هزار نظامی روسی به پایگاه‌های نظامی خود برگشتند. در این گزارش اعلام شد، مرحله‌ای از هماهنگی رزمی لشکرها، خدمه رزمی، جوخه‌ها در یگان‌های موتوری به پایان رسید. رزمایش‌های روسیه در چند منطقه نزدیک به اوکراین از قبیل شبه جزیره کریمه برگزار شد.

طی هفته‌های اخیر رسانه‌های آمریکایی-غربی بارها درباره به صورت پر حجم درباره حمله روسیه به اوکراین با توجه به استقرار بیش از هزاران نظامی روسیه در نزدیکی مرز دو کشور تبلیغات منفی کرده بودند. مقام‌های دولت غربگرای اوکراین، مسئولان آمریکا و دیگر کشورهای غربی بارها ادعا کردند که مسکو در تدارک برای حمله به اوکراین است.

روسیه ضمن رد این ادعاها اعلام کرد که استقرار نیروهای نظامی این کشور در تمامیت ارضی روسیه کاری قانونی است و کشورهای خارجی حقی برای دخالت در این موضوع ندارند. مقام‌های مسکو همچنین طی هفته‌های اخیر بارها به واشنگتن و غربی‌ها درباره تشدید حضور در نزدیکی مرزهای روسیه هشدار داده و عضویت احتمالی اوکراین در ناتو را خط قرمز خوانده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر