یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

الجزیره: سپاه حمله به تاسیسات هسته‌ای دیمونای را با دقت بسیار بالا شبیه‌سازی کرد

الجزیره: سپاه حمله به تاسیسات هسته‌ای دیمونای را با دقت بسیار بالا شبیه‌سازی کرد الجزیره در گزارشی نوشت: نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با 16 موشک بالستیک و 5 پهپاد با دقت بسیار زیاد، حمله به تاسیسات هسته‌ای دیمونای رژیم صهیونیستی را شبیه سازی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۹ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر  رزمایش «رسول اعظم 17» ایران با بازتاب‌های گسترده‌ای در رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همراه بوده است.

شبکه خبری الجزیره در گزارشی با اشاره به این رزمایش اعلام کرد که ایران بار دیگر درباره هرگونه تهدیدی علیه این کشور هشدار داد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رزمایش اخیر خود، حمله به نیروگاه هسته‌ای اسرائیل را شبیه‌سازی کرد.

الجزیره در بخشی از گزارش خود به سخنان «مهدی هادیان» جانشین و معاون هماهنگ کننده جدید نیروی هوایی ارتش اشاره کرد که گفته بود ایران به هرگونه تهدید امنیت ملی خود واکنش دردناکی خواهد داد.

از سوی دیگر «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی نیز گفته که این رژیم به دنبال جنگ نبوده اما طرح‌های نظامی علیه ایران آماده کرده است.

الجزیره در گزارش خود به روز آخر رزمایش ایران اشاره کرد که طی آن نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با 16 موشک بالستیک و 5 پهپاد با دقت بسیار زیاد، حمله به تاسیسات هسته‌ای دیمونای رژیم صهیونیستی را شبیه سازی کرد.

«ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران نیز روز شنبه هشدار داد که هرگونه اقدام خصمانه علیه این کشور با واکنشی فراگیر، گسترده و قاطعانه همراه خواهد بود.

تصاویر منتشر شده در این رزمایش نشان می‌دهد، سپاه با شبیه‌سازی تأسیسات اتمی دیمونا، حمله به این مرکز حساس و حیاتی رژیم صهیونیستی را در رزمایش موشکی خود تمرین کرده است.

در میان موشک‌هایی که روز جمعه سپاه شلیک کرده است، موشک‌هایی قرار دارند که برد بالای دو هزار کیلومتر و سرعتی چندین برابر سرعت صوت دارند. موشک‌هایی که به عنوان مثال اگر از نطنز شلیک شوند، در زمانی حدود هفت دقیقه به قلب تأسیسات اتمی دیمونا اصابت خواهند کرد.  /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار