این گیاه معجزه گر مخصوص دیابتی هاست-راهبرد معاصر
هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است علل و علائم ناباروری را بشناسید استعفای ۳ عضو شورای شهر کرگان در پی به آتش کشیدن شهردار این شهر + عکس تهران گرم می‌شود؛ پایداری آلودگی تا هفته آینده سند ساماندهی رمزدارایی‌ها تصویب و ابلاغ شد ۲ منطقه رکوردار سرما شدند + جزئیات ثبت نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد پاشیدن اسید به بدن سگ‌ها در بندرانزلی / اطلاعیه محیط زیست  بازداشت کلاهبرداران میلیاردی خرید اینترنتی و برنده شدن خودرو در زنجان در نوزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ جولان ویروس آنفولانزا و کرونا در خراسان شمالی اعلام جرم علیه روسای چند اداره دولتی و کارمندان آنها /دستگیری یکی از روسای اتاق اصناف عضو شورای شهر: ۲۰ درصد از پله برقی‌های تهران خراب و از رده خارج هستند محمد درویش، فعال محیط زیست: ۸ درصد جنین‌ها در ایران به‌خاطر آلودگی شدید هوا مرده به دنیا می‌آیند «ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت

این گیاه معجزه گر مخصوص دیابتی هاست

ادویه زنجبیل عصاره حاصل از ریشه گیاهی بومی آسیاست که در قالب شربت، کپسول و عصاره‌های مایع قابل استفاده است. محققان در آزمایش‌های بالینی مختلفی اثرات ضد دیابتیک زنجبیل را مورد بررسی قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، کنترل قند خون از مهم‌ترین راهکار‌ها برای کنترل عوارض ناشی از این بیماری است و محققان بر این باورند که با مصرف برخی نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی می‌توان میزان قند خون را کاهش داد.

هورمون انسولین مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد، اما در مبتلایان به دیابت این مکانیسم مختل می‌شود. اما با بهبود سبک تغذیه و رعایت رژیم غذایی تا حد زیادی می‌توانید قند خونتان را کنترل کنید. از این رو، پژوهشگران عنوان کرده‌اند که نوشیدن چای زنجبیل می‌تواند این مکانیسم معیوب را بهبود بخشد.

تحقیقات نشان می‌دهد که مکمل‌های زنجبیلی به طور قابل توجهی میزان قند خون ناشتا را پایین می‌آورد. میزان قند خونناشتا، قند خون را به مدت حداقل دو تا سه ماه نشان می‌دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که زنجبیل کنترل طولانی مدت قند خون را برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بهبود می‌بخشد. محققان دانشگاه سیدنی استرالیا دریافتند که عصاره گرفته شده از زنجبیل غنی از نوعی ماده فعال است که بدون وجود انسولین، میزان دریافت گلوکز را به داخل سلول‌های ماهیچه‌ای افزایش داده و به مدیریت سطح قند خون کمک می‌کند.

زنجبیل شاخص گلیسمیک بسیار پایینی دارد که برای مدیریت میزان قند خون بسیار مفید است. آن گروه از مواد غذایی که شاخص گلیسمیک پایینی دارند، به آهستگی تجزیه شده و گلوکز را تشکیل می‌دهند و در نتیجه، میزان قند خون را ناگهانی افزایش نمی‌دهند.

شاخص گلیسمیک نوعی سیستم درجه‌بندی برای غذا‌های حاوی کربوهیدرات‌هاست. این شاخص نشان می‌دهد که هر ماده غذایی چگونه روی میزان قند خون تأثیر می‌گذارد./سینا پرس

ارسال نظر