۴ دمنوش مناسب برای دفع سموم کبد-راهبرد معاصر

۴ دمنوش مناسب برای دفع سموم کبد

پاکسازی کبد آنقدر مهم است که حتی اگر هنوز دچار مشکل نشده‌اید هم باید برای پیشگیری از آن، پاکسازی و دفع سموم از کبد را در برنامه خود بگنجانید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، پاکسازی کبد آنقدر مهم است که حتی اگر هنوز دچار مشکل نشده‌اید هم باید برای پیشگیری از آن، پاکسازی و دفع سموم از کبد را در برنامه خود بگنجانید. در ادامه چند دمنوش را معرفی کرده‌ایم که برای پاکسازی کبد مفید هستند.

شاه‌تره

از خواص درمانی گیاه شاه‌تره و عصاره آن را می‌توان به بهبود اختلالات کبدی، برطرف کردن بیماری‌های پوستی، مانند اگزما و پسوریازیس (نوعی بیماری پوستی)، کاهش قند خون، مقابله با دیابت و کلسترول، کاهش تپش قلب اشاره کرد، همچنین این گیاه ضداسپاسم، ورم، ادرارآور، آرام‌بخش و کاهش دهنده فشارخون، تسکین‌دهنده درد، بندآورنده خونریزی، سم‌زدا، درمان بیماری‌های انگلی و یبوست، تصفیه‌کننده خون، مقابله‌کننده با عفونت‌های بدن، افزایش تعریق بدن، تب‌تر، مسهل و صفراآور است.

به دو تا چهار گرم از خشک‌شده این گیاه (مخلوط برگ، ساقه و گل) یک لیوان آب جوش افزوده و پانزده دقیقه بگذارید بماند، سپس آن را صاف نموده و گرم قبل از غذا میل کنید.

می‌توان روزانه تا سه نوبت نوشیدن این مقدار را (صبح، ظهر، شب) تکرار کرد. در مجموع می‌توان روزانه شش تا دوازده گرم گیاه را که معادل حدود سه لیوان محصول صاف شده است مصرف کرد.

نکته: توصیه می‌شود دم‌کرده شاه‌تره را گرم بنوشید، زیرا با سرد شدن محلول بعضی از مواد موجود در آن رسوب می‌کند. در بسیاری از موارد عرق شاه‌تره مورد استفاده است، در حالی که بسیاری از خواص موجود در این گیاه با توجه به روش تهیه‌ای که ذکر شد در محلول باقی می‌ماند؛ بنابراین عرق شاه‌تره فاقد برخی از این خواص با مقدار مصرف عادی ذکر شده است. به خاطر داشته باشید که مصرف مقادیر زیاد عرق شاه‌تره ممکن است باعث لرز، تشنج و حتی مرگ شود. در دوران بارداری و شیردهی بهتر است مصرف نشود.

عناب

تب‌بر است و عمل تصفیه خون را در کبد افزایش می‌دهد. عناب و زرشک را به مقدار مساوی در یک لیتر آب بجوشانید و با مقداری شکر یا عسل مخلوط کنید و پس از سرد شدن روزی یک فنجان از آن میل کنید.

کنگر فرنگی (آرتیشو)

درمان کبد، پیشگیری کننده انسداد کیسه صفرا، کاهش دهنده بافت چربی در کبد و سایر بافت‌ها، مؤثر در عملکرد بهتر کبد، کاهش‌دهنده درد شکم و تهوع است.

اگر این گیاه به شکل دمنوش و به مدت چهل و پنج روز استفاده شود، آنزیم‌های کبدی را تنظیم می‌کند.

زنبق

دمنوش زنبق با تحریک کبد در درمان هپاتیت و یرقان مفید است. برای درمان عوارض پوستی مانند آکنه، سوءهاضمه، بیماری روماتیسم و کاهش وزن مؤثر است.

امروزه برای سم‌زدایی بدن و افزایش ادرار از آن استفاده می‌کنند. ضماد تهیه شده از آن با ریشه آسیاب‌شده زنبق برای درمان ناراحتی‌های پوستی، زخم و درد‌های روماتیسم به کار می‌رود.

برای تهیه دمنوش زنبق یک قاشق مرباخوری ریشه خشک آن را در یک لیوان آب جوش به مدت ده دقیقه بجوشانید و روزی ۳ بار مصرف کنید./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار