بهترین زمان برای خوردن صبحانه-راهبرد معاصر
هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات  تردد در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۸/۲۵؛ سامانه بارشی در راه ایران

بهترین زمان برای خوردن صبحانه

تحقیقات نشان می‌ دهد که خوردن صبحانه تا ساعت ۷ صبح می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 02
کد خبر: ۱۱۱۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر  یک مطالعه جدید نشان داده است زمان‌هایی که ما غذا می‌خوریم ممکن است بر سلامت ما تأثیر بگذارد و غذا خوردن در زمان "مناسب" می‌تواند عمر طولانی به ما بدهد.

تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن صبحانه تا ساعت ۷ صبح می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد. دانشمندان به دنبال این بودند که آیا زمان اولین وعده غذایی در روز با طول عمر مرتبط است یا خیر.

تحقیقات قبلی نشان داده است که خوردن غذا در ساعات پایانی شب ساعت بیولوژیک بدن را مختل می‌کند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد. اما مطالعات اندکی به بررسی این موضوع پرداخته اند که آیا زمان بندی صبحانه همین تأثیر را دارد یا خیر؛ بنابراین محققان دانشگاه شهر نیویورک بیش از ۳۴۰۰۰ آمریکایی بالای ۴۰ سال را برای چندین دهه ردیابی کردند.

داوطلبان زمان غذا خوردن خود را ثبت کردند و دانشمندان آن‌ها را با میزان مرگ و میر در طول مطالعه مقایسه کردند.

نتایج نشان داد افرادی که بین ساعت ۶ صبح تا ۷ صبح صبحانه می‌خورند، ۶ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودهنگام ناشی از بیماری‌های مهمی مانند بیماری قلبی یا سرطان در مقایسه با افرادی هستند که به طور منظم صبحانه را در ساعت ۸ صبح می‌خورند؛ و نسب به کسانی که ساعت ۱۰ صبحانه خود را میلی می‌کنند، ۱۲ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند.

اعتقاد بر این است که نخوردن صبحانه یا دیرهنگام خوردن آن، «ساعت غذا خوردن» بدن را مختل می‌کند، برنامه‌ریزی درونی که ترشح هورمون‌های مرتبط با تغذیه مانند انسولین را کنترل می‌کند و یک وعده غذایی نامنظم می‌تواند سیگنال‌های ارسالی را مختل کند.

سطح گلوکز در بدن ما به طور طبیعی در ساعات خاصی از روز به اوج خود می‌رسد. از آنجایی که هورمون‌های مرتبط با غذا این گلوکز را از جریان خون می‌سوزانند، دیر غذا خوردن به معنای بالا ماندن سطح آن است. بالا بودن مداوم گلوکز خون می‌تواند منجر به دیابت، چاقی و بیماری قلبی شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده