پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

این گیاه معجزه گر مخصوص دیابتی هاست

ادویه زنجبیل عصاره حاصل از ریشه گیاهی بومی آسیاست که در قالب شربت، کپسول و عصاره‌های مایع قابل استفاده است. محققان در آزمایش‌های بالینی مختلفی اثرات ضد دیابتیک زنجبیل را مورد بررسی قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، کنترل قند خون از مهم‌ترین راهکار‌ها برای کنترل عوارض ناشی از این بیماری است و محققان بر این باورند که با مصرف برخی نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی می‌توان میزان قند خون را کاهش داد.

هورمون انسولین مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد، اما در مبتلایان به دیابت این مکانیسم مختل می‌شود. اما با بهبود سبک تغذیه و رعایت رژیم غذایی تا حد زیادی می‌توانید قند خونتان را کنترل کنید. از این رو، پژوهشگران عنوان کرده‌اند که نوشیدن چای زنجبیل می‌تواند این مکانیسم معیوب را بهبود بخشد.

تحقیقات نشان می‌دهد که مکمل‌های زنجبیلی به طور قابل توجهی میزان قند خون ناشتا را پایین می‌آورد. میزان قند خونناشتا، قند خون را به مدت حداقل دو تا سه ماه نشان می‌دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که زنجبیل کنترل طولانی مدت قند خون را برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بهبود می‌بخشد. محققان دانشگاه سیدنی استرالیا دریافتند که عصاره گرفته شده از زنجبیل غنی از نوعی ماده فعال است که بدون وجود انسولین، میزان دریافت گلوکز را به داخل سلول‌های ماهیچه‌ای افزایش داده و به مدیریت سطح قند خون کمک می‌کند.

زنجبیل شاخص گلیسمیک بسیار پایینی دارد که برای مدیریت میزان قند خون بسیار مفید است. آن گروه از مواد غذایی که شاخص گلیسمیک پایینی دارند، به آهستگی تجزیه شده و گلوکز را تشکیل می‌دهند و در نتیجه، میزان قند خون را ناگهانی افزایش نمی‌دهند.

شاخص گلیسمیک نوعی سیستم درجه‌بندی برای غذا‌های حاوی کربوهیدرات‌هاست. این شاخص نشان می‌دهد که هر ماده غذایی چگونه روی میزان قند خون تأثیر می‌گذارد./سینا پرس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار