این گیاه معجزه گر مخصوص دیابتی هاست-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

این گیاه معجزه گر مخصوص دیابتی هاست

ادویه زنجبیل عصاره حاصل از ریشه گیاهی بومی آسیاست که در قالب شربت، کپسول و عصاره‌های مایع قابل استفاده است. محققان در آزمایش‌های بالینی مختلفی اثرات ضد دیابتیک زنجبیل را مورد بررسی قرار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، کنترل قند خون از مهم‌ترین راهکار‌ها برای کنترل عوارض ناشی از این بیماری است و محققان بر این باورند که با مصرف برخی نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی می‌توان میزان قند خون را کاهش داد.

هورمون انسولین مسئولیت تنظیم قند خون را بر عهده دارد، اما در مبتلایان به دیابت این مکانیسم مختل می‌شود. اما با بهبود سبک تغذیه و رعایت رژیم غذایی تا حد زیادی می‌توانید قند خونتان را کنترل کنید. از این رو، پژوهشگران عنوان کرده‌اند که نوشیدن چای زنجبیل می‌تواند این مکانیسم معیوب را بهبود بخشد.

تحقیقات نشان می‌دهد که مکمل‌های زنجبیلی به طور قابل توجهی میزان قند خون ناشتا را پایین می‌آورد. میزان قند خونناشتا، قند خون را به مدت حداقل دو تا سه ماه نشان می‌دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که زنجبیل کنترل طولانی مدت قند خون را برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بهبود می‌بخشد. محققان دانشگاه سیدنی استرالیا دریافتند که عصاره گرفته شده از زنجبیل غنی از نوعی ماده فعال است که بدون وجود انسولین، میزان دریافت گلوکز را به داخل سلول‌های ماهیچه‌ای افزایش داده و به مدیریت سطح قند خون کمک می‌کند.

زنجبیل شاخص گلیسمیک بسیار پایینی دارد که برای مدیریت میزان قند خون بسیار مفید است. آن گروه از مواد غذایی که شاخص گلیسمیک پایینی دارند، به آهستگی تجزیه شده و گلوکز را تشکیل می‌دهند و در نتیجه، میزان قند خون را ناگهانی افزایش نمی‌دهند.

شاخص گلیسمیک نوعی سیستم درجه‌بندی برای غذا‌های حاوی کربوهیدرات‌هاست. این شاخص نشان می‌دهد که هر ماده غذایی چگونه روی میزان قند خون تأثیر می‌گذارد./سینا پرس

ارسال نظر
آخرین اخبار