بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

روسیه، چین و ایران در لیست «کشور‌های متخاصم» انگلیس

دولت انگلیس با اشاره به قدرت نظامی و سایبری روسیه، چین و ایران، این کشور‌ها را در لیست کشور‌های متخاصم قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، دولت انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد روسیه، چین و ایران را در لیست «کشورهای متخاصم» علیه خود قرار داده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، «دِیمین هیندز» معاون وزیر کشور انگلیس در امور امنیتی و مرزی در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «تلگراف» مدعی شد، روسیه، چین و ایران «به اشکال مختلف» در جاسوسی میدانی، حملات سایبری، آماده‌باش نیروهای نظامی و کمپین‌های انتشار اخبار نادرست علیه لندن «دخیل هستند».

هیندز افزود: «سه کشوری که اشاره کردم، قابلیت‌های فیزیکی انسانی و حضور گسترده‌ای در فضای سایبری دارند که قابل به‌کار گرفتن در مقیاس وسیع هستند».

این مقام انگلیسی در ادامه گفت، کره شمالی نیز چهارمین کشور متخاصم علیه انگلیس محسوب می‌شود.

سخنان هیندز چند روز پس از آن بیان شد که شلیک هم‌زمان موشک‌های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، خشم «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس را در پی داشت.

پیش از این نیز وزیران خارجه انگلیس و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای مدعی شده بودند: «وزرا، از ایران خواستند به منظور اجتناب از وارد کردن منطقه و جامعه بین‌المللی به نقطه بحران، فرصت دیپلماتیک فعلی برای احیا برجام (برنامه جامعه اقدام مشترک) را مغتنم بشمرد».

وزرای خارجه بار دیگر ایران را به انجام آنچه «فعالیت‌های مخرب» خوانده می‌شود متهم کرده و مدعی شده‌اند که این موضوع موجب «نگرانی جدی» آنها است. در این بیانیه از دولت جدید ایران خواسته شده «نقش مثبتی در منطقه ایفا کند، به قوانین بین‌المللی پایبند باشند به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی همسایگان خود احترام بگذارد و حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی را متوقف کند».

لیز تراس در حاشیه اجلاس گروه هفت مدعی شد: «ما نیمی از تولید ناخالص داخلی در کل جهان را داریم و می‌توانیم عواقب سنگینی را علیه روسیه درصورت حمله به اوکراین رقم بزنیم».

او در ادعاهای خود علیه چین نیز بیان داشت: «ما در نشست این آخر هفته به‌طور روشن بیان کرده‌ایم که بابت سیاست‌های اقتصادی زورگویانه چین نگران هستیم».

وزیر امور خارجه انگلیس با تکرار لفاظی‌ها علیه ایران نیز گفت:‌ ‌«این آخرین فرصت برای ایران است که با عزم جدی پای میز مذاکره برای توافق درباره مفاد برجام بنشیند. این آخرین فرصت است و حیاتی است که آن‌ها این اقدام را انجام دهند. ما اجازه نمی‌دهیم ایران به بمب اتمی دست یابد».

او در ادامه گفت: «گفت‌وگوها در وین ادامه دارد و ما در پیام خود به ایران به‌طور شفاف اعلام کرده‌ایم که آن‌ها باید به میز مذاکره برگردند و با مفاد برجام موافقت کنند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر