دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

آذربایجان: تنش میان باکو و تهران به طور کامل برطرف شد

وزیر خارجه جمهوری آذربایجان از برطرف شدن تنش میان تهران و باکو خبر داد و گفت:بر کسی پوشیده نیست که چندی پیش تنش‌ ها و سوتفاهم‌ های خاصی بین دو کشور وجود داشت، اما اینک این موارد رفع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر وزیر خارجه جمهوری آذربایجان روز دوشنبه تصریح کرد که تنش بین باکو و تهران به طور کامل برطرف شده است.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان روز دوشنبه در آخرین نشست خبری خود در سال جاری میلادی گفت که تنش در روابط جمهوری آذربایجان و ایران به طور کامل برطرف شده است.

وی گفت: «بر کسی پوشیده نیست که چندی پیش تنش‌ها و سوتفاهم‌های خاصی بین دو کشور وجود داشت، اما اینک این موارد رفع شده است.»

به گفته وی، نشست روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان در عشق آباد برگزار شد و در این دیدار طیف وسیعی از موضوعات مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در جریان نشست هفته گذشته در باکو نیز طرفین توافق کردند که دستکم هر ۶ ماه یک بار رایزنی‌های سیاسی انجام دهند.

بایراموف همچنین با اشاره به اینکه در آینده نزدیک جلسه کمیسیون اقتصادی بین دولتی جمهوری آذربایجان و ایران برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: «در چارچوب این نشست، نقشه راه اجرای پروژه‌های جدید در حوزه اقتصادی بین جمهوری آذربایجان و ایران مورد توافق و تصویب قرار خواهد گرفت.»

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی نیز به تازگی از توسعه روابط تهران و باکو خبر داد.

امیرعبداللهیان در صفحه توئیتر خود با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی خود با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان، نوشت: «جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دو همسایه مسلمانند، با مشترکات فراوان.»

وی درباره تماس تلفنی خود توضیح داد: «با همکارم آقای جیحون بایراموف در مورد نقشه‌راه رو به جلوی مناسبات همه‌جانبه، گفت‌وگویی صریح، صمیمی و سازنده داشتیم.»

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در ادامه افزود: «روابط دو دولت و دو ملت در سایه احترام متقابل توسعه می‌یابد.»

وی گفت، دو کشور باید مانع سوءتفاهم در مناسبات فیمابین شده و شایسته است به سرعت روابط خود را در مسیر درست و رو به رشد ادامه دهند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار