توافق آمریکا و کره جنوبی برای پایان دادن به جنگ کره-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

توافق آمریکا و کره جنوبی برای پایان دادن به جنگ کره

یک دیپلمات ارشد کره جنوبی گفته است که سئول و واشنگتن به طور موثر به یک توافقنامه برای پایان دادن به جنگ کره دست یافته اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 31
کد خبر: ۱۱۵۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، چونگ اوی یونگ وزیر خارجه کره جنوبی در اظهاراتی گفت: ایالات متحده و کره جنوبی به طور موثر به توافقی بر سر پیش نویس بیانیه ای دست یافته اند که رسما به جنگ کره پایان خواهد داد.

 

بر اساس این گزارش جنگ دو کره در سال 1950 میلادی آغاز شد و دو طرف در سال 1953 آتش بس اعلام کردند ولی از آن زمان تاکنون هرگز هیچ پیمان رسمی برای پایان دادن به این جنگ امضا نشده است.

 

خبرگزاری یونهاپ اعلام کرده است که کره شمالی به درخواست ها برای مذاکره درباره این موضوع پاسخ نداده است.

 

وزیر خارجه کره جنوبی در جمع خبرنگاران افزود: سئول و واشنگتن پیش از این بارها بر اهمیت پایان دادن به این جنگ تاکید کرده اند و دو طرف به توافق اولیه بر سر پیش نویس بیانیه ای با هدف پایان دادن به جنگ کره دست یافته اند.

 

در ماه سپتامبر معاون وزیر خارجه کره شمالی تاکید کرد که پیونگ یانگ هیچ گونه بیانیه رسمی برای پایان جنگ را نخواهد پذیرفت مگر آنکه آمریکا سیاست های خصمانه اش را در قبال این کشور متوقف کند./ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار