ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

مرگ خلبان و کمک خلبان اسرائیلی در حادثه سقوط یک فروند بالگرد در حیفا

مرگ خلبان و کمک خلبان اسرائیلی در حادثه سقوط یک فروند بالگرد در حیفا رسانه‌های بین‌المللی شامگاه دوشنبه از سقوط یک بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی با سه سرنشین در سواحل حیفا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری شامگاه دوشنبه (۳ دسامبر/۱۳ آبان‌ماه) گزارش دادند یک بالگرد رژیم صهیونیستی در نزدیکی سواحل حیفا سقوط کرد.

ابتدا شبکه خبری الجزیره گزارش داد بر اثر سقوط بالگرد نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در نزدیکی سواحل حیفا سه سرنشین آن زخمی شده‌اند، اما ساعاتی بعدتر رسانه‌های صهیونیستی از مرگ ۲ سرنشین این بالگرد خبر داده و اعلام کردند یک سرنشین دیگر به بیمارستان منتقل شده است.

برخی منابع خبری به نقل از رسانه‌های عبری گزارش دادند نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بحبوحه وجود گزارش‌هایی از سقوط این بالگرد، جلسه‌اش را ناتمام رها کرده است.

رسانه‌های عبری‌زبان در ساعات اولیه وقوع این اتفاق تصریح کردند ارتش رژیم صهیونیستی با صدور دستورالعملی، رسانه‌ها را از اطلاع‌رسانی درباره سقوط یک بالگرد در نزدیکی سواحل حیفا منع کرده.

شبکه خبری راشاتوی فیلمی را از عملیات جستجو و نجات در محل سقوط منتشر کرد. خبرنگار این رسانه روسیه‌ای نیز در اولین گزارش‌ها از حادثه گفت این هواگرد سه سرنشین داشت که یک نفر از آن‌ها پیدا و به بیمارستان منتقل شد و جستجو برای یافتن دو سرنشین دیگر در جریان است. رسانه‌های صهیونیستی اندکی بعدتر گزارش دادند دو سرنشین دیگر بالگرد نجات داده شده‌اند، هر چند وضعیتشان نامشخص است. سرانجام اعلام شد که این دو نفر کشته شده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی در نخستین ساعات این حادثه اطلاع‌رسانی درباره آن را ممنوع اعلام کرد، اما ساعتی بعد ظاهراً مجوز اطلاع‌رسانی‌های کنترل‌شده درباره این حادثه صادر شد.

رسانه‌های صهیونیستی در جزئیا بالگرد مذکور با سرعت زیاد و در حالی که سرنشین‌ها داخل آن حضور داشته‌اند به داخل آب سقوط کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار