قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد

پیش بینی بورس فردا 15 دی 1400

پیش بینی بورس فردا 15 دی 1400 به گفته مدیر اجرایی سبدگردان آسال، کلیت ابتدایی بازار فردا به نظر با منفی شروع به کار خواهد کرد و شاهد صفوف فروش در اکثر نمادها خواهیم بود و رفته رفته با توجه به این که شاخص هم‌وزن در محدوده حمایتی معتبری است، از صفوف فروش کاسته شده و به روند مثبت برگردد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر به نظر می‌آید که بازار فردا نوسانی خواهد بود و خوراک نوسان‌گیران که طی این مدت سود جذابی به جیب زده‌اند، مهیاتر خواهد شد. هادی نصیری، مدیر اجرایی شرکت سبدگردان آسال در گفت‌وگو با صدای بورس گفت: بازار امروز در حالی به کار خود پایان داد که شاهد ادامه ریزش شاخص کل بودیم که با ۱۳۲۵۴ واحد منفی به ۱میلیون و ۳۶۲ هزار واحد رسید. در حالی که انتظار داشتیم در ابتدای هفته جاری مقاومت ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد را پشت بگذارد، اما با فشار فروش حقیقی‌ها شاهد ادامه ریزش‌ها بودیم.

وی افزود: حمایت معتبر بعدی حمایت استاتیک ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار واحد است؛‌ همچنین شاخص هم‌وزن نیز نتوانست از محدوده مقاومتی ۳۶۶ هزار واحد عبور کند و در روز جاری با ۳۲۶۲ واحد منفی به محدوده حمایتی ۳۵۹ هزار واحد رسید و در صورت از دست دادن این محدوده حمایتی نیز امکان ریزش تا ۳۴۲ هزار واحد در آن دیده می‌شود.

به گفته مدیر اجرایی سبدگردان آسال، کلیت ابتدایی بازار فردا به نظر با منفی شروع به کار خواهد کرد و شاهد صفوف فروش در اکثر نمادها خواهیم بود و رفته رفته با توجه به این که شاخص هم‌وزن در محدوده حمایتی معتبری است، از صفوف فروش کاسته شده و به روند مثبت برگردد.

نصیری بیان کرد: بازار فردا به نظر می‌آید که بازار نوسانی خواهد بود و خوراک نوسان‌گیران که طی این مدت سود جذابی به جیب زده‌اند، مهیاتر خواهد شد.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: در بازار دلار امروز نیز شاهد عقب‌نشینی آن بودیم و با توجه به اخباری که از وین شنیده می‌شود و از ورود فرد بلندپایه از کره جنوبی به وین حکایت دارد، کمی دلار کاهشی شده است. با این حال افت شدید دلار در بلندمدت توجیه ناپذیر است. همچنین با توجه به خبرهای مذاکرات در صورت توافق گروه بانکی و گروه خودرویی برای سرمایه‌گذاری مناسب هستند./صدای بورس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار