سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

مکرون به مخالفان واکسن کرونا هشدار داد

مکرون به مخالفان واکسن کرونا هشدار داد رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده که قصد دارد قوانین کرونایی بسیار سختگیرانه‌ای وضع کرده و افراد واکسینه نشده را عصبانی کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در مصاحبه با شبکه «لو پاریزین» گفته قصد دارد افراد واکسینه نشده را عصبانی کند.

او گفت: «واقعا می‌خواهم افراد واکسینه نشده را عصبانی کنم و ما این کار را تا آخر ادامه می‌دهیم. این استراتژی ماست».

مکرون می‌گوید فرانسه افراد واکسینه نشده را نه به زندان می‌فرستد و نه به زور به آن‌ها واکسن تزریق خواهد کرد اما این افراد از پانزدهم ژانویه دیگر نمی‌توانند به رستوران، کافه، تئاتر یا سینما بروند.

اظهارات او در حالی بیان شد که دولت فرانسه به دنبال تصویب قانونی در مجلس است که واکسیناسیون را برای تمام فعالیت‌های فرهنگی، استفاده از مترو و کافه اجباری می‌کند. لایحه پیشنهادی برای دومین شب پیاپی در پارلمان جنجال زیادی به پا کرده و با محکومیت شدیدی از سوی نمایندگان مخالف مواجه شده است.

برونو رتالو، رئیس حزب راست‌گرای جمهوری‌خواهان در سنای فرانسه، گفت: «هیچ وضعیت اضطراری بهداشتی چنین قانونی را توجیه نمی‌کند».

امانوئل مکرون از فعل emmerder فرانسوی استفاده کرده که به معنای عصبانی کردن است، اما بسیار غیررسمی است و این موضوع باعث شده مورد انتقاد شدید در شبکه‌های اجتماعی قرار بگیرد.

مدت‌هاست که گذرنامه سلامت در فرانسه جنجال زیادی به پا کرده است. افراد در فرانسه در صورتی می‌توانند این گذرنامه را دریافت کنند که یا تست PCR منفی ارائه کنند و یا واکسینه شده باشند. در غیر این صورت از حضور در مکان‌های عمومی منع می‌شوند. اکنون با تصویب این قانون صدور گواهینامه سلامت به واکسینه شدن محدود خواهد شد.

هفته‌هاست جلیقه‌زرد‌ها در اعتراض به گذرنامه سلامت، شنبه‌ها در خیابان‌های فرانسه به اعتراض می‌پردازند. مردم چنین قوانینی را نوعی «دیکتاتوری سلامت» نامیده و آن را مخالف آزادی‌های فردی خود قلمداد کرده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار