رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پیشنهاد سید عمار حکیم به آمریکا درباره ایران

سید عمار حکیم در دیدار کاردار آمریکا با وی گفت که عراق با توجه به روابط خوبی که با ایران و آمریکا دارد می تواند در تنش اخیر میان دو طرف میانجیگری کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 20
کد خبر: ۱۱۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر ، جوی هود، کاردار سفارت آمریکا در بغداد با حضور در دفتر جریان حکمت ملی عراق با «سید عمار حکیم»، رهبر این جریان دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار، روابط فیمابین و تازه‌ترین تحولات اوضاع سیاسی عراق و منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سید عمار حکیم در این دیدار تاکید کرد تنش اخیر میان آمریکا و ایران مایه نگرانی تمامی کشورهای منطقه است و امنیت و ثبات این کشورها را تهدید می‌کند.

 

رهبر جریان حکمت ملی عراق با استقبال از برخی اظهارات مبنی بر علاقه‌مندی دو طرف برای کاهش شدت نزاع، عنوان کرد:«این اظهارات می تواند سرآغازی برای دستیابی به راه‌حل‌های مناسب و دور کردن ملت‌های منطقه از جنگ‌ها و سیاست‌های محاصره باشد.»

 

وی در ادامه تاکید کرد که عراق روابط تنگانگی با طرفین منازعه دارد که این امکان را به عراق می‌دهد که نقش میانجی‌ را برای نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و پایان دادن به وضعیت تنش ایفا کند.

 

حکیم با اشاره به اینکه تامین امنیت هیئت‌های دیپلماتیک در عراق از مسئولیت‌های دولت این کشور است، اظهار داشت:«در مقابل این هیات‌ها باید پیام‌های مثبتی در خصوص وضعیت سیاسی و امنیتی عراق بفرستند چرا که عراق به مرحله‌ای رسیده که در آن، تمامی دلایلی که موجب خروج کارمندان یا اتباع این کشورها از اراضی عراق می‌شود، رفع شده است.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار