فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

آمریکایی‌ها حامی برجام و لغو تحریم‌های ایران

آمریکایی‌ها حامی برجام و لغو تحریم‌های ایران نتایج نظرسنجی یک موسسه تحقیقاتی در آمریکا نشان می‌دهد که بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، از توافق هسته‌ای حمایت می‌کنند و خواهان ادامه مذاکرات با ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس نظرسنجی جدید موسسه مورنینگ کانسالت اکثر رای‌دهندگان آمریکایی همچنان حامی توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ هستند و از رفع تحریم‌های ایران برای ادامه مذاکرات با این کشور دفاع می‌کنند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۵۶ درصد شرکت‌کنندگان از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) حمایت کرده‌اند، ۱۸ درصد از آن‌ها نظری نداشتند و ۲۶ درصد نیز با آن مخالف بودند. بر اساس این نظرسنجی، با این حال اغلب رای‌دهندگان بر این باورند که یک توافق جدید با ایران ممکن است "مانع از دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای" نشود.

بنابر گزارش وب سایت مورنینگ کانسالت، طبق این نظرسنجی حمایت دموکرات‌ها از برجام بیش از جمهوری‌خواهان است و رای‌دهندگان جمهوری‌خواه تقریبا بر سر اصل توافق اختلاف نظر دارند، در واقع آن‌ها از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۱۸ برای خروج یک‌جانبه از برجام حمایت می‌کنند.


براساس نتایج به دست آمده از این نظرسنجی، تقریبا از هر پنج رای‌دهنده آمریکایی چهار نفر مدعی‌اند که نگران تولید سلاح هسته‌ای توسط ایران هستند، اما آن‌ها بیشتر نسبت به تسلیحات کره شمالی و چین احساس نگرانی می‌کنند و در این زمینه، ایران در جایگاه سوم قرار دارد.

در عین حال، این نظرسنجی نشان می‌دهد که گزینه نظامی علیه ایران کمترین طرفدار را در میان رای‌دهندگان داشته است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار