ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

قوه قضاییه:مبدا پول بانک ها باید مشخص شود

معاونت احتماعی و پیشگیری از وقوع از جرم قوه قضاییه گفت:باید معلوم شود که این پول از کجا کسب شده است و در کجا هزینه خواهد شد و با فعال شدن این سامانه گردش پول های کثیف برای همیشه ازبین خواهد رفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر اصغر جهانگیر معاونت احتماعی و پیشگیری از وقوع از جرم قوه قضاییه گفت: با همکاری با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در صدد ایجاد یک سامانه جامع که نقل و انتقالات مالی رصد شود را داریم که این کار به معنای ورود به حریم شخصی افراد نخواهد بود. اصغر جهانگیر گفت: هرکسی حق دارد هر میزان که تلاش می کند به دارایی های خود بیفزاید اما باید معلوم شود که این پول از کجا کسب شده است و در کجا هزینه خواهد شد و با فعال شدن این سامانه گردش پول های کثیف برای همیشه ازبین خواهد رفت.

به گفته معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع از جرم قوه قضاییه : باطراحی سامانه های جامع و امکان رصد آنها و ارتباطی بین دستگاه قضایی با سیستم بانکی و سازمان مالیاتی و دستگاه های مرتبط برقرار می شود و مشخص خواهد شد که فردی که کار اقتصادی در کشور انجام می دهد ، فعالیت او مشروع است یا خیر.

اگر بانک‌ها مشکوک به پولشویی با مبالغ هنگفت باشند، ملزم هستند هرگونه تراکنش غیرقانونی را گزارش دهند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار