سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

سفر‌های نوروزی امسال هم تعطیل می‌شود؟

سفر‌های نوروزی امسال هم تعطیل می‌شود؟ رئیس هیات مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ، نسبت به بروز پیک ششم و احتمال اعمال محدودیت‌ها در سال نو، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۷۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سیدموید علویان گفت: روند قبلی مقابله و مدیریت کرونا، روند چالش برانگیزی بود و منجر به بروز ۵ پاندمی در کشور شد. پاندمی پنجم هم با سویه دلتا بود که هم میزان ابتلاء و هم تلفات بالایی داشت.

وی افزود: همه این‌ها توسط محققین قابل پیش بینی بود، اما سیاستمداران و مسئولین به آن توجه نمی‌کردند. در کشور ما دو اتفاق افتاد. اول اینکه در زمان شیوع نوع دلتا، عده زیادی از مردم مبتلا شدند و فاصله بین پیک دلتا و شیوع اومیکرون فاصله کمی است و آنتی بادی‌های افرادی که مبتلا شده بودند، کاهش پیدا نکرده است. از طرفی واکسیناسیون علیه کرونا هم در مدت کوتاهی و در حجم بالا انجام شد که همین مسئله باعث ایجاد ایمنی نسبت به سویه اومیکرون بود. در حالی که در اروپا به علت اینکه مدتی است از واکسیناسیون گذشته و آنتی بادی‌ها کاهش پیدا کرده، تعداد مبتلا به این سویه بیشتر بود. حالا سوال مهم این است که چه اتفاقی بعد از این خواهد افتاد؟

علویان ادامه داد: واقعیت این است که امروز باید هوشمند عمل کنیم. یک سناریوی خوشبینانه و یک سناریوی بدبینانه وجود دارد. شفاف به مردم می‌گویم، اگر می‌خواهید در تعطیلات عید به مسافرت بروید، یا می‌خواهید به دید و بازدید و مهمانی بروید، شرط دارد.

وی افزود: ما به علت شرایطی که پیش آمد توانستیم مقابل اومیکرون مقاومت کنیم و میزان مبتلایان افزایش جدی پیدا نکرده است، اما روندی که پیش می‌رود اگر دوز سوم واکسیناسیون انجام نگیرد و استفاده از ماسک و سایر پروتکل‌ها رعایت نشود؛ افزایش تلفات و فوتی مانند دلتا خواهد شد.

رئیس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ تاکید کرد: هرچه ابتلاء بالا برود، طبیعی است که بازهم در معرض خطر فوت و بستری قرار داریم. در سناریوی خوب، اگر به مردم واضح بگوییم که شرایط را ببینند و به تزریق دوز سوم تشویق کنیم و استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود، تعداد ابتلاء و فوتی‌های ما کمتر خواهد شد و کسانی مبتلا خواهند شد که احتمالاً واکسن نزده‌اند.

علویان افزود: اگر ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم در دو ماه پایانی سال دوز سوم واکسن کرونا را بزنند، همه می‌توانیم در تعطیلات عید خیال آسوده‌تری داشته باشیم. تعداد ابتلاء و تلفات پایین در ماه‌های آینده، فقط در گرو حفظ سطح ایمنی بالا است./دانشجو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار