سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

جمعیت ایران رو به سالمندی

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بابیان اینکه ۲۰ سال آینده کشور رو به سالمندی پیش می‌رود، گفت: برای جبران پیشگیری کمتر از یک دهه فرصت باقی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر کمال حیدری غروب یکشنبه در ششمین نشست کشوری جمعیت و وظایف وزارت بهداشت در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به میزبانی سالن اجتماعات زکریای رازی دانشکده دندانپزشکی سمنان ضمن بیان اینکه جمعیت کشور به سمت سالمندی و زادآوری کمتر زوج‌های جوان پیش می‌رود، ابراز داشت: اگر با همین رویه گام برداریم قطعاً در ۲۰ سال آینده دچار جمعیت سالخورده خواهیم بود.

وی بابیان اینکه می‌بایست بافرهنگ سازی و اقناع عمومی در راستای افزایش زادآوری برنامه‌ریزی مناسب داشت، افزود: هم‌اکنون حد جانشینی جمعیت کشور در وضعیت بحرانی قرارگرفته و استان‌هایی نظیر سمنان با این موضوع مواجه هستند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بابیان اینکه گیلان، مازندران و سمنان در زمره استان‌های درگیر این موضوع هستند، ابراز داشت: نباید فراموش کرد که برای جبران جمعیت سالخورده کمتر از یک دهه فرصت باقی است و باید تدبیر مناسب اندیشیده شود.

حیدری بابیان اینکه وجود جمعیت سالخورده باعث می‌شود تا هویت استان‌ها با چالش مواجه باشد، تصریح کرد: نبود جوانی که جایگزین سالمند شود موضوع بحث‌برانگیز است که می‌طلبد تا نه تنها وزرات بهداشت بلکه همه ظرفیت‌ها در این جریان همراه باشند.

وی بابیان اینکه افزایش جمعیت جوان نیازمند برنامه‌ریزی و عزم ملی است، افزود: در کنار اگاه سازی می‌بایست عوامل دیگری نظیر کاهش تعرفه‌های هزینه‌های ناباوری نیز به کمک این جریان بیاید تا در مجموع بتوان شاهد کاهش جمعیت سالمند و افزایش جمعیت جوان بود.

ارسال نظر