دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

10 هزار داعشی از 50 کشور در زندان‌ نیروهای دموکراتیک سوریه

به گفته مشاور امنیت ملی عراق بیش از 10 هزار تروریست در زندانهای نیروهای دموکراتیک سوریه در الحسکه حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر حضور عناصر گروه تروریستی داعش در زندانهای سوریه و عراق، مشکلات بسیاری را به همراه داشته است؛ به نحوی که در جریان حوادث اخیر زندان الحسکه، نظامیان آمریکایی، صدها داعشی را فراری دادند و در استان دیرالزور، مستقر کردند.

«قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق هم در این زمینه در توئیتر خود نوشت: «در جریان دیدار روز گذشته با ناتو و امروز با سفرای دانمارک، نروژ و سوئد، تأکید کردیم که باید اتباع داعشی در کشورهایشان، محاکمه شوند».

الاعرجی در ادامه خبر داد که «بیش از 10 هزار تروریست، از اتباع بیش از 50 کشور، در حال حاضر، در زندانهای نیروهای دموکراتیک سوریه در الحسکه در شمال شرق سوریه حضور دارند و تهدید واقعی برای منطقه و جهان به شمار می‌روند».

این در حالی است که اردوگاه الهول نیز بیش از 70 هزار نفر از زنان و کودکان داعشی را در خود جای داده است. این اردوگاه در شمال شرق سوریه واقع شده است و بسیاری از کارشناسان آن را بمب ساعتی می‌دانند.

الاعرجی روز گذشته نیز میزبان مایکل انکر فرمانده هیئت ناتو در عراق بود. وی در این دیدار گفت که بهترین راه این است که کشورها، اتباع داعشی خود که در عراق و سوریه زندانی هستند، تحویل بگیرند. طرفهای بین‌المللی نیز باید این تروریستها را به جای دیگری انتقال دهند.

این مسئول عراقی همچنین گفت که نیروهای دموکراتیک سوریه برای برخورد با این تروریستهای خطرناک، صلاحیت ندارند و اینکه جامعه بین‌المللی بر باقی ماندن عناصر داعش در سوریه و عراق تأکید دارد، شک‌برانگیز است؛ چرا که سناریویی برای بازگرداندن داعش، مطرح است.

نیروهای دموکراتیک شبه‌نظامیان کُردی هستند که تحت حمایت نظامیان تروریست آمریکایی قرار دارند. اخیرا آمریکاییها با کمک عناصر کُرد، نقشه فراری دادن عناصر داعشی از زندان الحسکه را طراحی و اجرا کردند. در این عملیات، بیش از 750 عنصر و سرکرده داعشی فراری داده شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار