سران قوا تشکیل جلسه دادند + جزییات رسمی ساعت کاری ادارات از اول مهر ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات کشف مهمات جنگی و سلاح در قلب تهران/ یک نفر دستگیر شد هشدار حماس درباره طرح یهودی‌سازی قدس و تشدید تعرض به مسجدالاقصی طائب: آمریکا‌یی‌ها این منطقه را با شکست ترک‌ خواهند کرد طلایی‌نیک: حضور آگاهانه مردم در میادین، قدرت کشور را ارتقا می‌دهد عراقچی: از ابتکارات منطقه‌ای رئیس جمهور چین استقبال می‌کنیم سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد نقشه راه روابط ایران و چین روی میز قالیباف؛ چین فقط خریدار نفت نیست هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود وزارت اطلاعات: ترور هرگز نمی‌تواند اندیشه وحدت را خاموش کند عارف: دشمن سر عقل بیاید و به یادداشت تفاهم عمل کند مقابله با بهانه‌گیری‌های FATF؛ از انضباط بانکی تا تفکیک شفافیت بومی ماجرای ستون دود در محدوده اطراف شهرستان دماوند چیست/ سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) اطلاعیه داد انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه

سردار کوثری:کسانی که مردم را از سایه جنگ می ترسانند باید شناسایی شوند

جانشین قرارگاه ثارالله سپاه گفت: با وجود اینکه خود آمریکایی‌ها بارها و بارها در نهان و آشکار گفته‌اند که درگیری نظامی با ایران به مصلحت آمریکا نیست اما کاسبان ترس دائما برای حمله نظامی آمریکا به ایران زمان تعیین می‌کنند و آن شرایط را تصویرسازی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 22
کد خبر: ۱۱۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار «اسماعیل کوثری» اظهار کرد: افرادی که طی روزهای گذشته دائما بر طبل این موضوع کوبیدند که آمریکا به ایران حمله نظامی خواهد کرد «کاسبان ترس» هستند.

 

وی افزود: «کاسبان ترس» یا آن مزدورانی هستند که قصد بزرگ کردن دشمن دارند یا آن فرصت‌طلبانی هستند که می‌خواهند با ترساندن مردم فضایی را ایجاد کنند که از طریق آن فضا منفعت اقتصادی کسب کنند.

 

جانشین قرارگاه ثارالله سپاه با بیان اینکه آمریکایی‌ها می‌گویند جنگ نمی‌کنیم اما کاسبان ترس می‌گویند جنگ می‌شود، عنوان کرد: با وجود اینکه خود آمریکایی‌ها بارها و بارها در نهان و آشکار گفته‌اند که درگیری نظامی با ایران به مصلحت آمریکا نیست اما کاسبان ترس دائما برای حمله نظامی آمریکا به ایران زمان تعیین می‌کنند و آن شرایط را تصویرسازی می‌کنند.

سردار کوثری همچنین خاطرنشان کرد: «کاسبان ترس» باید شناسایی شوند و پاسخگوی این عملیات روانی که راه می‌اندازند باشند.

منبع:میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار