عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران واکنش تند عربستان به موضع جنجالی سفیر آمریکا در اراضی اشغالی وزارت خارجه ایران، نیرو‌های مسلح کشور‌های عضو اتحادیه اروپا را تروریستی اعلام کرد مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند

محکومیت حملات یمن به امارات از سوی شورای امنیت

شورای امنیت سازمان ملل با نادیده گرفتن قتل‌ عام مردم یمن و تجاوز به این کشور حملات متقابل این کشور به امارات را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر اعضای شورای امنیت سازمان ملل امروز (جمعه) به اتفاق آراء حملات روز دوشنبه گذشته یمن به امارات را محکوم کرده و آن را تروریستی خواندند!

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، امارات که از اول ژانویه یکی از اعضای غیردائم شورای امنیت است درخواست برگزاری این نشست غیرعلنی را داده بود و بعد از آن نیز ادعا کرد این حملات علیه غیرنظامیان طراحی شده بود!

این در صورتی است که ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان و امارات و با حمایت آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس نزدیک به هفت سال است که به یمن حمله کرده و در طول این سال‌ها شورای امنیت با وجود اینکه بازرسان سازمان ملل تاکید کردند در یمن از سوی ائتلاف عربستانی-اماراتی علیه غیرنظامیان جنایت جنگی صورت می‌گیرد این تجاوز را محکوم نکرده‌اند!

در همین راستا پس از حملات متقابل یمن به امارات ائتلاف متجاوز که در نبرد زمینی شکست خورده به مناطق مسکونی صنعا حمله هوایی کرده و بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی «کودکان را نجات دهید» تنها در حملات امروز (جمعه) این ائتلاف به مناطق غیرنظامی و مسکونی یمن بیش از ۶۰ تن جان خود را از دست داده‌اند که سه تن از آنان کودک بودند.

ائتلاف حتی به ساختمان ارتباطات یمن در الحدیده نیز رحم نکرده و با هدف قرار دادن آن اینترنت سراسری یمن قطع شده است. سازمان «نت بلاکس» که محدودیت‌های اینترنتی در جهان را رصد می‌کند نیز این قطع سراسری اینترنت را تایید کرد.

در پی افزایش حملات وحشیانه ائتلاف متجاوز عربستانی-اماراتی رئیس انجمن علمای عراق از تمامی علمای مسلمان جهان خواست سکوت خود را در قبال نسل‌کشی یمن بشکنند و کنفرانسی در این خصوص ترتیب داده و حقیقت را بگویند.

آبان ماه گذشته، مرکز حقوق بشری «عین الانسانیة» یمن اعلام کرد، طی ۲۴۰۰ روز، نزدیک به شش سال و نیم، ۴۴ هزار و ۲۲۱ غیرنظامی کشته و زخمی شده‌اند که از میان آن‌ها ۱۷ هزار و ۲۹۰ تن کشته و ۲۶ هزار و ۹۳۱ تن زخمی شده‌اند و از میان کشته شدگان ۴۲۷۰ تن کودک و ۲۸۵۰ تن زن هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار