زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز

معیشت دغدغه اصلی زنان سرپرست خانوار است

معاونت زنان و خانواده رییس جمهور در حالیکه تعداد زنان سرپرست خانوار را حدود ۳.۵ میلیون نفر اعلام کرد، گفت که محرومیت زدایی از اقشار ضعیف و زنان سرپرست خانوار جزو برنامه‌های اصلی دولت به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر انسیه خزعلی در مراسم بزرگداشت روز زن که در سالن اجلاس سران برگزار شد اظهار کرد: محرومیت زدایی از اقشار ضعیف و زنان سرپرست خانوار و عدالت محوری از برنامه‌های اصلی دولت سیزدهم در حوزه زنان  است.

وی ادامه داد: حدود ۳/۵ میلیون زن سرپرست خانوار داریم. حکومت وظیفه دارد عزتمندانه از این زنان حمایت کند. مشکلات مختلف این زنان مسئولیت ما را بیشتر می کند. مسأله «معیشت» دغدغه اصلی زنان سرپرست خانوار است. افزایش طلاق و کاهش ازدواج هم تعداد زنان سرپرست و خودسرپرست را افزایش داده است. ساماندهی مشاغل خانگی و وصل کردن آنها با واسطه به کارآفرینان از جمله برنامه‌های معاونت زنان ریاست جمهوری برای حل مشکلات معیشتی این زنان است‌.


خزعلی با اشاره به آسیب‌های اجتماعی برای زنان سرپرست خانوار، گفت: تلاش ما کاهش این آسیب ها است. مشاوره دادن قبل ازدواج و بعد ازدواج را برای کاهش طلاق اجرایی کرده‌ایم. به دنبال فرهنگ سازی برای جلوگیری از طلاق هستیم. در معاونت هم برنامه افزایش جمعیت را در دستور کار قرار داریم اما دستگاه‌های دیگر هم در این زمینه وظیفه دارند.

معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری در پایان گفت: عدالت جنسیتی و حتی عدالت فراگیر حتی در حوزه کودکان را  دنبال می کنیم. در برنامه ششم توسعه، عدالت جنسیتی دیده شده که دیکته شده از مجامع بین‌المللی است که این شاخص‌ها حتما تعدیل می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار