ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آمریکا به شهروندان خود در امارات هشدار داد

آمریکا به شهروندان خود در امارات هشدار داد سفارت آمریکا در امارات پس از عملیات یمنی‌ها به شهروندان خود در این کشور هشدار داد سطح هوشیاری و آگاهی امنیتی خود را به روز نگه دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت و کنسولگری آمریکا در امارات در پی آغاز عملیات «طوفان یمن ۲» به شهروندان خود در این کشور هشدار داد حداکثر سطح هوشیاری و آگاهی امنیتی را حفظ و رعایت کنند.

در همین راستا عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه رای الیوم، با اشاره به حمله نیرو‌های مسلح یمن به فرودگاه و تاسیسات نفتی امارات و پاسخ ائتلاف سعودی- اماراتی که با بمباران اهداف غیرنظامی در شهر‌های مختلف یمن و شهید و زخمی شدن ۲۵۰ نفر از جمله شماری کودک همراه بود، نوشت: بیایید این حمله را به انتظار پاسخ اجتناب ناپذیر آن کنار بگذاریم و روی مسئله بسیار مهمی که توجه ما را به خود جلب می‌کند، تمرکز کنیم و آن هم نحوه برخورد پایگاه‌های آمریکایی در ابوظبی است که قاعدتاً باید حافظ کشور میزبان، مردم آن و افراد مقیم آن از حدود ۱۶۰ کشور جهان باشد.

با این وجود فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که روز دوشنبه نیرو‌های خود را در پایگاه «الظفره» در ابوظبی به حالت آماده باش کامل درآورد و به آن‌ها دستور داد در پناهگاه‌های زیرزمینی که برای بمباران یمنی‌ها مجهز شده، پناه بگیرند تا در صورت هدف قرار دادن این پایگاه با پهپاد و موشک، آسیبی نبینند.

پهپاد‌های نیرو‌های مسلح یمن که هزینه تولید آن‌ها فقط حدود ۵۰۰ دلار است و همچنین موشک‌های آن‌ها که دو برابر یا بیشتر از این رقم است، توانست به آسانی به حریم هوایی امارات و پیش از آن عربستان نفوذ کند و با دقت به اهدافش اصابت کند در حالی که محافظان آمریکایی در پناهگاه‌های مجهز پنهان می‌شوند که گویی اصلا این حمله یا محافظت از کشور میزبان برای آن‌ها مهم نیست.

پیش از این نیز «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: «پس از جنایات تجاوزکارانه امروز آمریکا، عربستان و امارات علیه مردم عزیزمان، به شرکت‌های خارجی در امارات توصیه می‌کنیم که از امارات خارج شوند و در کشوری ناامن سرمایه‌گذاری نکنند.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار