پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

محکومیت حملات یمن به امارات از سوی شورای امنیت

شورای امنیت سازمان ملل با نادیده گرفتن قتل‌ عام مردم یمن و تجاوز به این کشور حملات متقابل این کشور به امارات را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر اعضای شورای امنیت سازمان ملل امروز (جمعه) به اتفاق آراء حملات روز دوشنبه گذشته یمن به امارات را محکوم کرده و آن را تروریستی خواندند!

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، امارات که از اول ژانویه یکی از اعضای غیردائم شورای امنیت است درخواست برگزاری این نشست غیرعلنی را داده بود و بعد از آن نیز ادعا کرد این حملات علیه غیرنظامیان طراحی شده بود!

این در صورتی است که ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان و امارات و با حمایت آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس نزدیک به هفت سال است که به یمن حمله کرده و در طول این سال‌ها شورای امنیت با وجود اینکه بازرسان سازمان ملل تاکید کردند در یمن از سوی ائتلاف عربستانی-اماراتی علیه غیرنظامیان جنایت جنگی صورت می‌گیرد این تجاوز را محکوم نکرده‌اند!

در همین راستا پس از حملات متقابل یمن به امارات ائتلاف متجاوز که در نبرد زمینی شکست خورده به مناطق مسکونی صنعا حمله هوایی کرده و بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی «کودکان را نجات دهید» تنها در حملات امروز (جمعه) این ائتلاف به مناطق غیرنظامی و مسکونی یمن بیش از ۶۰ تن جان خود را از دست داده‌اند که سه تن از آنان کودک بودند.

ائتلاف حتی به ساختمان ارتباطات یمن در الحدیده نیز رحم نکرده و با هدف قرار دادن آن اینترنت سراسری یمن قطع شده است. سازمان «نت بلاکس» که محدودیت‌های اینترنتی در جهان را رصد می‌کند نیز این قطع سراسری اینترنت را تایید کرد.

در پی افزایش حملات وحشیانه ائتلاف متجاوز عربستانی-اماراتی رئیس انجمن علمای عراق از تمامی علمای مسلمان جهان خواست سکوت خود را در قبال نسل‌کشی یمن بشکنند و کنفرانسی در این خصوص ترتیب داده و حقیقت را بگویند.

آبان ماه گذشته، مرکز حقوق بشری «عین الانسانیة» یمن اعلام کرد، طی ۲۴۰۰ روز، نزدیک به شش سال و نیم، ۴۴ هزار و ۲۲۱ غیرنظامی کشته و زخمی شده‌اند که از میان آن‌ها ۱۷ هزار و ۲۹۰ تن کشته و ۲۶ هزار و ۹۳۱ تن زخمی شده‌اند و از میان کشته شدگان ۴۲۷۰ تن کودک و ۲۸۵۰ تن زن هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار