مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری

وعده جدید عبدالملکی اینبار به مادران

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با تاکید بر اهتمام دولت سیزدهم به منظور حمایت از مادران، گفت: در دولت سیزدهم اتفاق نظر وجود دارد که بیشترین حمایت از مادران به نسبت تعداد فرزندانی که دارند انجام شود و در این دولت قطعا اهمیتی که به مادران داده خوهد شد به نسبت تعداد فرزندانی که دارند و به دنیا می‌آورند، بیشتر از گذشته خواهدبود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الله عبدالملکی در مراسمی که به منظور بزرگداشت روز زن برگزار شد، با تبریک میلاد حضرت فاطمه (س)، اظهار کرد: تاکید ما در وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی حفظ جایگاه بانوان است. بانوان همکار ما در این وزارتخانه توانمندی‌های ویژه‌ای دارند؛ در این مدت پنج ماه خدمت تعدادی از این خواهران با توانمندی ویژه شناسایی شده‌اند.

وی ادامه داد: تاکید ما در این وزارتخانه به انتصاب خواهران انقلابی توانمند متخصص است و تا کنون تعدادی از این بانوان منصوب و در آینده نیز انتصاب تعداد بیشتری از زنان در رده مدیریتی خواهیم داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: قطعا اگر بخواهیم شان و کرامت جنس زن را با جنس مرد مقایسه کنیم شان و کرامت جنس زن بالاتر است چراکه هیچ مرد موفق و قهرمان و تاریخ سازی را نداریم که نشانی از یک مادر قهرمان و تاریخ ساز نداشته باشد و شاید مادر است که اگر در قید حیات باشد تا دم مرگ فرزندش دل سوزترین و خیر خواه‌ترین است.

عبدالملکی ادامه داد: در این وزارتخانه خدمت جمعیت قابل توجهی از بانوان در سطوح مختلف هستیم. در جامعه مخاطب ما حدود ۶۵ میلیون نفر از مردم و تقریبا نیمی از جمعیت خواهران بزرگواران هستند که توفیق خدمتگزاری آن‌ها را داریم. شاید اینکه روزی به نام زن نام گذاری شده از این جهت باشد که در جهان امروزی شان و کرامت این موجودی که با عنوان "مادر" شناخته می‌شود به قدر کفایت مورد توجه نبوده است.

وی افزود: به رغم اینکه اسلام و قرآن و پیامبر بزرگ ما بیش از ۱۵۰۰ سال قبل به جایگاه زن و مادر تاکید داشته‌اند، اما بشر در دوره "تمدن جدید" این جایگاه را نادیده گرفت و جوهره وجودی این موجود مقدس را آنگونه که خداوند متعال مد نظر داشته، حفط نکرده است. بعد از انقلاب اسلامی اینکه امام خمینی (ره) تاکید می‌کنند روز میلاد حضرت زهرا (س) به عنوان روز مادر شناخته شود به نوعی توجه دادن جامعه بشری به شان این موجود است.

وی در پایان سخنان خود تاکید کرد: آروز می‌کنیم روزی آید که زن و مادر و همسر در جایگاه اصلی و با احترام و کرامتی که مورد نظر پیامبر (ص) بوده و مراد خداوند از تکریم زن بوده است، قرار گیرند و این جایگاه حفظ شود.

در این مراسم از "عصمت احمدیان" مادر شهیدان اسماعیل و ابراهیم فرجوانی تجلیل به عمل آمد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار