ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

ادعای ترامپ: اگر رئیس جمهور می‌شدم یک هفته‌ای با ایران توافق می‌کردم

ادعای ترامپ: اگر رئیس جمهور می‌شدم یک هفته‌ای با ایران توافق می‌کردم رئیس جمهور پیشین آمریکا بار دیگر از سیاست‌های خصمانه دولتش علیه ایران دفاع کرد و مدعی شد که اگر در انتخابات ٢٠٢٠ پیروز می‌شد، ظرف یک هفته با ایران توافق می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا طی یک سخنرانی در میان هوادارانش در ایالت تگزاس به طرح اظهاراتی ضد ایرانی پرداخت و باز هم از سیاست‌های خصمانه خود درقبال ایران دفاع کرد.

ترامپ در بخشی از این سخنرانی توافق هسته ای ٢٠١٥ با ایران را فاجعه آمیز توصیف کرد و گفت: ما از این توافق فاجعه بار خارج شدیم اما اکنون آنها (دولت بایدن) می خواهند به آن بازگردند.

وی مدعی شد که این توافق "مسیر دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای" را هموار می کند.

رئیس جمهور پیشین آمریکا در بخش دیگری از صحبت های خود گفت که اگر او در انتخابات ٢٠٢٠ به پیروزی می رسید تاکنون با ایران توافق کرده بود.

وی افزود: اگر در انتخابات تقلب نمی شد و من رئیس جمهور شده بودم، ظرف یک هفته با ایران توافق می کردم. تحریم ها داشت آنها را از بین می برد و من طی یک هفته بعد از انتخابات با ایران به توافق می رسیدم اما اکنون آنها در حال سروکله زدن با آمریکا هستند.

ترامپ همچنین از اقدام تروریستی دولت خود در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی و همراهانش در بغداد دفاع کرد.

دونالد ترامپ در حالی ادعای دستیابی به توافق با ایران طی یک هفته را مطرح می کند که در دوران ریاست جمهوری خود نیز پس از خروج یک جانبه اش از توافق هسته ای بارها خواهان گفت‌وگو با ایران شده بود که هربار با پاسخ منفی مواجه شد.

بسیاری از مقامات پیشین و کنونی آمریکا و کارشناسان بارها از تصمیم او برای نقض توافق هسته‌ای و خروج از آن انتقاد و آن را اشتباه بزرگ و راهبردی واشنگتن در عرصه سیاست خارجی طی سال‌های گذشته توصیف می‌کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار