عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

ادعای ترامپ: اگر رئیس جمهور می‌شدم یک هفته‌ای با ایران توافق می‌کردم

ادعای ترامپ: اگر رئیس جمهور می‌شدم یک هفته‌ای با ایران توافق می‌کردم رئیس جمهور پیشین آمریکا بار دیگر از سیاست‌های خصمانه دولتش علیه ایران دفاع کرد و مدعی شد که اگر در انتخابات ٢٠٢٠ پیروز می‌شد، ظرف یک هفته با ایران توافق می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا طی یک سخنرانی در میان هوادارانش در ایالت تگزاس به طرح اظهاراتی ضد ایرانی پرداخت و باز هم از سیاست‌های خصمانه خود درقبال ایران دفاع کرد.

ترامپ در بخشی از این سخنرانی توافق هسته ای ٢٠١٥ با ایران را فاجعه آمیز توصیف کرد و گفت: ما از این توافق فاجعه بار خارج شدیم اما اکنون آنها (دولت بایدن) می خواهند به آن بازگردند.

وی مدعی شد که این توافق "مسیر دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای" را هموار می کند.

رئیس جمهور پیشین آمریکا در بخش دیگری از صحبت های خود گفت که اگر او در انتخابات ٢٠٢٠ به پیروزی می رسید تاکنون با ایران توافق کرده بود.

وی افزود: اگر در انتخابات تقلب نمی شد و من رئیس جمهور شده بودم، ظرف یک هفته با ایران توافق می کردم. تحریم ها داشت آنها را از بین می برد و من طی یک هفته بعد از انتخابات با ایران به توافق می رسیدم اما اکنون آنها در حال سروکله زدن با آمریکا هستند.

ترامپ همچنین از اقدام تروریستی دولت خود در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی و همراهانش در بغداد دفاع کرد.

دونالد ترامپ در حالی ادعای دستیابی به توافق با ایران طی یک هفته را مطرح می کند که در دوران ریاست جمهوری خود نیز پس از خروج یک جانبه اش از توافق هسته ای بارها خواهان گفت‌وگو با ایران شده بود که هربار با پاسخ منفی مواجه شد.

بسیاری از مقامات پیشین و کنونی آمریکا و کارشناسان بارها از تصمیم او برای نقض توافق هسته‌ای و خروج از آن انتقاد و آن را اشتباه بزرگ و راهبردی واشنگتن در عرصه سیاست خارجی طی سال‌های گذشته توصیف می‌کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار