حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول

در تغییر مدیران متخلف بانکی درنگ نکنید!

در تغییر مدیران متخلف بانکی درنگ نکنید! این روزها مدیران متخلف بانکی به بهانه‌های مختلف از پرداخت وام بدون ضامن امتناع می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر،  مدیران متخلف بانکی به مردم وام بدون ضامن می‌دهند؟

 

احسان خاندوزی، با تاکید براجرای بخشنامه اعطای تسهیلات خرد به مردم بدون ضامن و براساس اعتبارسنجی، گفت: از فردا بعدازظهر که مصوبات ابلاغ می شود و هیچ بهانه‌ای از مدیران متخلف بانکی پذیرفته نخواهد شد.

 

احسان خاندوزی گفت: تلاش کنیم خدمت گیرندگان شبکه بانکی، اراده تغییر در شبکه بانکی را احساس کنند.



وی با بیان اینکه دو راه برای اصلاح نظام بانکی داریم، افزود: نخست ادامه مسیر قبلی است که مقصد آن چیزی متفاوت از وضع نامطلوب امروز نخواهد بود.

 

وزیر اقتصاد تصریح کرد: راه دوم استفاده از ابتکارات و ابزارهای نوین است و کلیدواژه این رویکرد، مسیر تحولی است که نقطه شروع تحول بانکی باشد. پیام من این است که بیایید دست به دست هم بدهیم تا خدمت گیرندگان شبکه بانکی، این اراده تغییر در شبکه بانکی را احساس کنند.

 

وی با بیان اینکه مدیران بانکی افسران نظام مالی کشور و به تعبیر رئیس جمهور امنای کشور هستند که باید تحول بانکی را پیش ببرند، گفت: سهم این مدیران به اندازه همه بخش های دیگر است که می‌تواند ۱۴۰۱ متفاوتی رقم بزند.


خاندوزی، با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر پرداخت سهل وام‌ها خرد به مردم و خطاب به مدیران بانکی دولتی، ادامه داد: اگر در شبکه بانکی مشتریان خوش‌حسابی هستند، باید بتوانند به راحتی تسهیلات بگیرند. این مشتریان کمترین ریسک بازپرداخت را دارند و باید مشکلی در دریافت وام نداشته باشند.

 

شب گذشته در فضای مجازی خبر برکناری مدیر متخلف بانک دولتی به دلیل عدم اجرای بخشنامه جدید اعطای تسهیلات خرُد به متقاضیان منتشر شده، اما تاکنون مسئولان وزارت اقتصاد آماری از برخورد با متخلفان ارائه نکردند.

 

وی افزود: از همه مدیران بانکی می‌خواهم بخشنامه بانک خود را در سایت شان بارگذاری کنند تا مردم ببینند تا مردم جزئیات و حتی کمبودها را ببینند.

 

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: حتما شیوه نظارت و اعتراض به عملکرد شعب در سایت بانک درج شود تا مردم بتوانند مشکل خود را برای مطالبه ضامن اظهار کنند و تلاش کنید ظرف ۴۸ ساعت پاسخ داده شود، اگر مشکل حل نشد در تغییر مدیران متخلف بانکی شعب درنگ نکنید.

 

بخشنامه اعطای وام بدون ضامن از ۹ بهمن به تمام شعب بانکی ابلاغ و با دستور وزیر اقتصاد لازم اجرا شد، وزیر اقتصاد در جمع مدیران بانکی تاکید کرده بود که در صورتی که مدیران بانکی از اجرای بخشنامه جدید اعطای تسهیلات خُرد امتناع کرد در تغییر آن مدیران متخلف بانکی درنگ نکنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار