وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

مدارس این استان‌ها به دلیل شیوع کرونا تعطیل شد

مدارس این استان‌ها به دلیل شیوع کرونا تعطیل شد به دلیل شیوع کرونا، فرآیند‌های آموزشی و پرورشی در برخی مراکز آموزشی استان‌ها غیرحضوری پیگیری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، به دلیل شیوع کرونا، فرآیند‌های آموزشی و پرورشی در برخی مراکز آموزشی استان‌ها غیرحضوری پیگیری خواهد شد.

آموزش مدارس ابتدایی در قم غیرحضوری شد

با تصمیم گرفته شده در سطح استان قم، با توجه به اینکه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند، آموزش این مدارس از فردا سه شنبه دوازدهم بهمن‌ماه به صورت مجازی دنبال می‌شود.

تعطیلی آموزش حضوری مدارس مشهد

بر اساس مکاتبه سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و با استناد به تصمیم ستاد ملی کرونا، آموزش حضوری برای شهر‌هایی که در وضعیت نارنجی و قرمز کرونایی قرار گرفته اند، از جمله مدارس شهرستان‌های مشهد، تربت حیدریه، بینالود، نیشابور، سبزوار، تایباد و بردسکن تعطیل و آموزش دو هفته مجازی خواهد بود.

مدارس استان بوشهر در شرایط کرونایی غیرحضوری

با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا و براساس مصوبه ستاد استانی کرونا فعالیت مدارس پیش دبستانی و ابتدایی در مناطق زرد و نارنجی و مدارس متوسطه اول ودوم در مناطق نارنجی از تاریخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ تا ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ به شیوه غیرحضوری (مجازی) خواهد بود.

وضع آموزش در مدارس اصفهان

معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان هم گفته است اگر دانش‌آموزان در بیش از یک کلاس درس علائم داشته باشند، کل مدرسه به مدت ۲ هفته غیرحضوری می‌شود. مدیران و معلمان در این زمینه حساسیت و توجه لازم را دارند چرا که سلامت دانش‌آموزان و سلامت کل مدرسه مطرح است. ضمن اینکه ما هم رصد و کنترل‌های لازم را بر وضعیت مدارس داریم.

مدارس استان سیستان و‌بلوچستان تا پایان هفته غیرحضوری است

بر اساس تصمیم ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا استان سیستان و بلوچستان؛ با عنایت به تغییر رنگبندی‌ها در سطح استان، فعالیت آموزشی مدارس سراسر استان از فردا دوشنبه ۱۱ بهمن تا آخر هفته جاری بصورت غیرحضوری است.

مدارس ابتدایی استان قزوین هم غیرحضوری شد

مدارس ابتدایی استان قزوین تا پایان هفته جاری غیرحضوری خواهد بود و مدارس متوسطه نیز باید با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند؛ در خصوص نحوه فعالیت مدارس استان قزوین در هفته آینده نیز در جلسه اتی ستاد کرونا تصمیم گیری می‌شود.

۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد تعطیل شدند

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۲۰۰ مدرسه این شهرستان به دلیل شیوع کرونا از ۱۲ بهمن به مدت ۱۰ روز تعطیل هستند و فعالیت آن‌ها غیرحضوری می‌شود.

۱۰۰ مدرسه تربت حیدریه به دلیل شیوع کرونا تعطیل شد

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرماندار تربت حیدریه گفت: ۷۰ مدرسه ابتدایی و ۳۰ مدرسه متوسطه در این شهرستان به دلیل شیوع سویه اومیکرون کرونا تعطیل شده و کلاس‌های دانش‌آموزان این مدارس برای مدت ۲ هفته به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار