موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

حضور مسئولان ناجا و وزارت اطلاعات در کمیسیون امنیت ملی مجلس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از برگزاری نشستی برای بررسی قانون سلاح در این کمیسیون با حضور مسئولان ناجا، وزارت اطلاعات، بسیج و معاون امنیتی وزارت کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 06
کد خبر: ۱۲۰۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر محمود عباس زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری نشستی برای بررسی قانون سلاح در این کمیسیون با حضور مسئولان ناجا، وزارت اطلاعات، بسیج و معاون امنیتی وزارت کشور خبر داد.

وی گفت: قانون استفاده از سلاح در حین ماموریت توسط ماموران مصوب سال ۱۳۷۳ بود که این قانون با توجه به اینکه ۲۷ سال پیش تصویب شده است دارای ایراداتی است. از این رو کمیسیون امنیت ملی مجلس برای تامین امنیت و نظم کشور و با توجه به شهادت رسیدن نیروی وظیفه ناجا در شیراز اقدام به اصلاح این قانون کرده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: دولت یک لایحه در رابطه با ترمیم قانون استفاده از سلاح اوایل سال به کمیسیون امنیت ملی مجلس ارائه کرده بود که کمیسیون در حال بررسی بر روی این لایحه بود و همچنین ناجا خود یک پیش‌نویس به کمیسیون امنیت فرستاده تا با تلفیق این دو به یک پیش‌نویس جدید در رابطه با قانون استفاده از سلاح به تصویب برسد.

عباس زاده تصریح کرد: لزوماً یک مامور بخواهد از سلاح استفاده کند باید از سه مولفه حمایت قانون، حمایت قضایی و حمایت سازمان متبوع مطمئن شود، که باید در قانون این اطمینان را برای مامور فراهم کنیم.

وی افزود: احتمالاً بررسی این قانون چند جلسه ای در کمیسیون امنیت ملی زمان ببرد تا یک کار کارشناسی و تحقیق شده بر روی قانون استفاده از سلاح انجام شود. پس از  تصویب قانون در کمیسیون، به فوریت به صحن مجلس ارسال می‌شود./فارس

ارسال نظر