مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

بار دیگر ثابت شد، ساختار سپاه ضد فساد است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه بار دیگر ثابت شد، ساختار سپاه ضد فساد است، گفت: بر اساس همین ذات ضد فساد هیچ‌کس نمی‌تواند در این ساختار دست به فساد بزنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 15
کد خبر: ۱۲۲۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر علی آقازاده دافساری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتشار یک فایل صوتی که بعد از چند سال مجددا در فضای مجازی منتشر شده، اظهار داشت: نکته‌ای که وجود دارد این است که اسامی افرادی که در این فایل صوتی در رسانه‌های ضد انقلاب منتشر شده است تماماً از افراد مخلص و انقلابی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند پس نمی‌توان با چنین حرکاتی ارزش این افراد را در نظر مردم ایران مکدر کرد.

وی ادامه داد: دشمن برای آنکه بخواهند ضربه به نظام و ارکان آن بزند دست به هر اقدامی از جمله انتشار دروغ در فضای مجازی می زند تا بتواند اهداف خود را از طریق تحریفات پیش ببرند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: نکته مهمی که در فایل صوتی منتشر شده وجود دارد این است که فرماندهان سپاه خود مبارزان اصلی با فساد هستند. یعنی حتی اگر فسادی هم در ساختار سپاه وجود داشته باشد با آن مقابله خواهد شد و اجازه داده نخواهد شد این سازمان دچار انحرافات شود.

آقازاده تصریح کرد: ذات ساختاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضد فساد است و هیچ‌کس نمی‌تواند در این ساختار دست به فساد بزنند؛ زیرا مدت کوتاهی آن شخص پالایش خواهد شد و اجازه انجام اقدامات بعدی به آن داده نمی شود.

وی با بیان اینکه از اوایل انقلاب شاهد بودیم که دشمنان قصد زدن و تضعیف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشتند، بیان داشت: یکی از عللی که دشمنان قصد تضعیف سپاه پاسداران را دارند این است که سپاه همواره مانع رخنه و نفوذ بیگانگان به ساختار کشور بوده پس یکی از ارکان مهم ایستادگی انقلاب اسلامی تاکنون این سازمان مردمی بوده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: این طبیعی است که همواره و هر بار شاهد اقدامات تخریبی علیه سپاه توسط دشمنان باشیم که اگر این حملات علیه سپاه وجود نداشته باشد بایستی به وجود و ساختار سپاه شک کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار