پزشکیان لایحه مشاغل حساس را مسترد کرد آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی + جزئیات کامل خبر جدید دولت درباره اعمال مدرک تحصیلی دوم کارمندان وزیر اطلاعات: هیچ‌کس طرفدار این‌که برخی ناهنجاری‌ها ادامه یابد نیست/یکی از این ناهنجار‌ها، برهنگی است که باید جدی گرفته شود پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است پاسخ وزیر کشور به سوال درباره تقسیم تهران به غربی و شرقی پزشکیان قانون الحاق ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی را ابلاغ کرد پزشکیان: هدف اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است سردار فدوی: اسرائیلی‌ها از ایران تو دهنی محکمی خوردند اولین واکنش شمخانی به حواشی فیلم جنجالی عروسی دخترش: حرامزاده‌ها، من هنوز زنده‌ام عزل ۵ مدیر دولتی در پی گزارش‌های مردمی / سامانه فواد برای ثبت شکایات مردم راه اندازی شد + فیلم سرلشکر پاکپور: سپاه پاسداران برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن آمادگی دارد واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی سردار نقدی در مورد ادعای ترور مرحوم رئیسی توسط اسرائیل: در بررسی هیات‌های فنی به هیچ چیزی برخورد نکرده‌اند که قرینه‌ای برای وجود یک عامل خارجی باشد اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت

الگوی امنیتی ایران نجات منطقه از خطر آمریکا و تروریسم است

عضو کمیسیون بودجه مجلس گفت: الگوی امنیتی جمهوری اسلامی ایران، نجات منطقه از خطر آمریکا و گروه‌هایی مانند داعش است و امنیت موجود در منطقه، مدیون حضور مقتدرانه کشورمان در خطوط مقدم مقابله با تروریست‌هاست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر  محمدرضا دشتی اردکانی نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه امنیت، ثبات و اقتدار نظامی اظهار داشت: تجربه 40 ساله مقاومت مردم ایران در برابر استکبار جهانی، بزرگترین سرمایه امروز کشور در حوزه امنیت است و امروز در میان کشورهای غرب آسیا شاید تنها کشور برخوردار از امنیت، ایران باشد.

وی افزود: این دستاورد در سایه امنیتی است که رزمندگان ما در تمام این 40 و چند سال و مدافعان حرم و مدافعان امنیت به دست آورده‌اند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کشور ما در چهار دهه گذشته سنگین‌ترین تهدیدها را پشت‌سر گذاشته و در عین حال که در مقابل تهدیدها قاطعانه ایستاده، همه را به برادری و مودت توصیه کرده است.

دشتی اردکانی تصریح کرد: ما در عین حال که منادی وحدت و صلح هستیم اما درباره خطوط قرمز امنیتی خودمان با هیچ کشوری تعارف و ملاحظه نداریم، چه آمریکا باشد و چه قدرت‌های مرتجع منطقه.

وی رمز امنیت امروز جمهوری اسلامی را اتکا به مردم خواند و گفت: اگر مردم در این 43 سال در کنار نظام اسلامی نبودند، این امنیت به دست نمی‌آمد؛ علاوه بر آن رهبری دینی و ولایت فقیه عامل ثبات‌بخش و امنیت‌آفرین برای کشورمان بوده است.

عضو مجمع نمایندگان استان یزد در مجلس تصریح کرد: امروز هم همه اقوام و مذاهب باید در کنار هم باشند و هرچند مشکلات اقتصادی و معیشتی که واقعیت است و باید برطرف شود، اما تا زمانی که همه اقوام و مذاهب در کنار هم باشند، این امنیت همچنان استمرار دارد و زیر سایه این امنیت و ثبات می‌توان به استقلال همه جانبه دست یافت.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: الگوی امنیتی ایران در سال‌های اخیر این بوده است که منطقه را از خطر وجود آمریکا و گروه‌هایی مانند داعش نجات دهد و این امنیت کم‌نظیر، مدیون حضور مسئولانه و مقتدرانه مدافعان امنیت کشورمان در خطوط مقدم مقابله با دشمنان بوده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار