پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است

ارتقای هویت شهری، زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی در شهرها می‌شود

ارتقای هویت شهری، زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی در شهرها می‌شود وزیر کشور با تاکید بر اینکه راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی در تقویت هویت‌های شهری است، گفت: شهرداران بایستی به تناسب ظرفیت شان در ارتقای هویت‌های شهری کوشا باشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر  احمد وحیدی در مشترک با شهرداران استان خوزستان با تاکید بر ضرورت حفظ و ارتقای هویت و فرهنگ شهری، خاطرنشان کرد: از مهم ترین وظایف شهرداری ها ارتقای هویت فرهنگی شهرهاست.

وزیر کشور خطاب به شهرداران شهرهای استان خوزستان گفت: استان خوزستان با داشتن ظرفیت های عظیم فکری، تاریخی و همچنین داشتن علما، شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و مفاخر بزرگ علمی و فرهنگی از پتانسیل بالایی در تقویت هویت شهری برخوردار است و باید از سرمایه ها به نحو موثری استفاده شود.

وحیدی در ادامه سخنان خود با اشاره به این واقعیت که ریشه بخش مهمی از آسیب های اجتماعی در مسائل هویتی و فرهنگی است، اظهار داشت: آسیب های اجتماعی در بخش هایی از شهرهای کشور نمود دارد که هویت ها و هنجار های اصلی فرهنگی دچار خدشه شده است.

وی اظهار داشت: امروز با تلاش همه دستگاهها شهرهای کشور به لحاظ سطح رفاهی ارتقا یافته اما باید همراستا با پیشرفت در حوزه های مادی، بایستی توجهی افزون تر به مسائل هویت تاریخی و فرهنگی شهری هم داشته باشیم.

وی همچنین گفت: باید با تقویت هنجارهای اجتماعی و تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی اعتماد و همبستگی اجتماعی را در شهرها ارتقا دهیم در این پروسه نقش شهرداری ها بسیار تعیین کننده است.

وحیدی همچنین به ضرورت آموزش شهرداران اشاره کرد و گفت: شهرداران باید ابتکار عمل و خلاقیت لازم را برای پیشبرد مسائل پیچیده شهری داشته باشند و در این عرصه ارتقای یادگیری در حوزه مدیریت دانش بسیار اساسی است.

وی گفت: امروز در حوزه مدیریت شهری مسائلی نظیر اقتصاد شهری، زیباسازی و مبلمان شهری مطرح است و در این راستا لازم است شهرداران با بهره گیری از نظرات نخبگان و کارآفرینان به سهم خودشان در توسعه و آبادانی کشور عمل نمایند.

وزیر کشور در پایان با بیان اینکه باید متوجه مسئولیت مان در اداره کشور باشیم؛ گفت: باید به تناسب مسئولیت و حوزه اختیارات در جهت جلب رضایت مردم عزیز تلاش کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار