انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

وزیر کشور: برای مهار اٌمیکرون به یک‌صدایی و همدلی نیاز داریم

وزیر کشور: برای مهار اٌمیکرون به یک‌صدایی و همدلی نیاز داریم وزیر کشور با اشاره به لزوم مقابله با سویه اٌمیکرون گفت: امروز برای مدیریت و مهار این سویه خطرناک به یک‌صدایی و همدلی نیاز داریم و با همه ظرفیت در یک خط واحد در برابر این بیماری قرار گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی وزیر کشور در سی‌وسومین نشست قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها در محل وزارت کشور برگزار شد با عرض تبریک ایام الله دهه فجر به همه ملت ایران، گفت: سویه اٌمیکرون مطابق برآوردهای کارشناسان بهداشتی از قدرت واگیری بسیار بالایی برخوردار است و متاسفانه طی روزهای اخیر شاهد ابتلای بالای بیماری در کشور هستیم.

وزیر کشور با اشاره به اینکه برای کنترل امیکرون نیازمند تقویت رعایت پروتکلهای بهداشتی و تکمیل فرآیند تزریق واکسن در کشور هستیم؛ خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات اعلام شده مدارس و دانشگاههای کشور بیشترین رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته اند.

وحیدی گفت: لازم است همه دستگاهها و نهادهای خدمت رسان در کشور اهتمام بالا به رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند.

وحیدی با تصریح این امر که ماسک به تنهایی حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد ایمنی ایجاد می کند؛ گفت: در مکان های شلوغ و پر ازدحام استفاده از ماسک باید به صددرصد برسد تا دچار گسترش بیماری نشویم.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت رعایت کامل مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: مصوبات در ستاد ملی کرونا بعد از طی فرآیندهای مختلف کارشناسی و با حداکثر اجماع به تصویب می رسد.

وی گفت: مسئولین دولتی باید در مصاحبه ها و گفتگوهای رسانه ای متناسب با مصوبات ستاد کرونا رفتار نمایند و از بیان مطالب و دیدگاههای شخصی اجتناب ورزند.

وحیدی در ادامه گفت: امروز برای مدیریت و مهار این سویه خطرناک به یکصدایی و همدلی نیاز داریم و با همه ظرفیت در یک خط واحد در برابر این بیماری قرار گیریم.

وی در پایان گفت: قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در وزارت کشور به صورت مرتب و شبانه روزی بر اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا نظارت دارد و به محض مشاهده هر گونه تخلف و عدول از برنامه های ستاد ملی کرونا، اخطار و برخوردهای قانونی صورت می گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار