آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

وزیر کشور: برای مهار اٌمیکرون به یک‌صدایی و همدلی نیاز داریم

وزیر کشور با اشاره به لزوم مقابله با سویه اٌمیکرون گفت: امروز برای مدیریت و مهار این سویه خطرناک به یک‌صدایی و همدلی نیاز داریم و با همه ظرفیت در یک خط واحد در برابر این بیماری قرار گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر احمد وحیدی وزیر کشور در سی‌وسومین نشست قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها در محل وزارت کشور برگزار شد با عرض تبریک ایام الله دهه فجر به همه ملت ایران، گفت: سویه اٌمیکرون مطابق برآوردهای کارشناسان بهداشتی از قدرت واگیری بسیار بالایی برخوردار است و متاسفانه طی روزهای اخیر شاهد ابتلای بالای بیماری در کشور هستیم.

وزیر کشور با اشاره به اینکه برای کنترل امیکرون نیازمند تقویت رعایت پروتکلهای بهداشتی و تکمیل فرآیند تزریق واکسن در کشور هستیم؛ خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات اعلام شده مدارس و دانشگاههای کشور بیشترین رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته اند.

وحیدی گفت: لازم است همه دستگاهها و نهادهای خدمت رسان در کشور اهتمام بالا به رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند.

وحیدی با تصریح این امر که ماسک به تنهایی حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد ایمنی ایجاد می کند؛ گفت: در مکان های شلوغ و پر ازدحام استفاده از ماسک باید به صددرصد برسد تا دچار گسترش بیماری نشویم.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت رعایت کامل مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: مصوبات در ستاد ملی کرونا بعد از طی فرآیندهای مختلف کارشناسی و با حداکثر اجماع به تصویب می رسد.

وی گفت: مسئولین دولتی باید در مصاحبه ها و گفتگوهای رسانه ای متناسب با مصوبات ستاد کرونا رفتار نمایند و از بیان مطالب و دیدگاههای شخصی اجتناب ورزند.

وحیدی در ادامه گفت: امروز برای مدیریت و مهار این سویه خطرناک به یکصدایی و همدلی نیاز داریم و با همه ظرفیت در یک خط واحد در برابر این بیماری قرار گیریم.

وی در پایان گفت: قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا در وزارت کشور به صورت مرتب و شبانه روزی بر اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا نظارت دارد و به محض مشاهده هر گونه تخلف و عدول از برنامه های ستاد ملی کرونا، اخطار و برخوردهای قانونی صورت می گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار