ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

نگرانی بازنشستگان کارگری از لایحه جدید همسان سازی حقوق

نگرانی بازنشستگان کارگری از لایحه جدید همسان سازی حقوق بازنشستگان نسبت به چیدمان لایحه جدید همسان‌سازی ابراز نگرانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، با اعلام مرجوع شدن لایحه دولت قبل برای دائمی شدن همسان‌سازی و فرستادن لایحه‌ای جدید به مجلس، تعدادی از بازنشستگان در ارتباط با چیدمان این لایحه و جایگاه تامین اجتماعی در آن، ابراز نگرانی کردند.

محمدعلی براتی (بازنشسته حداقل بگیر در استان کردستان) در این رابطه می‌گوید: امیدواریم در لایحه جدید، سهم سازمان تامین اجتماعی و بازنشستگان آن به خوبی دیده شود و دولت بودجه اختصاصی برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کارگری در نظر بگیرد.

به گفته وی، این نگرانی وجود دارد که همان امتیازات لایحه قبلی در لایحه جدید دولت دیده نشود چراکه نمایندگان به دنبال کاستن از بار مالی دولت هستند.

براتی تاکید می‌کند: در لایحه قبلی، دولت پرداخت مطالبات خود به سازمان را در یک بازه زمانی پنج‌ساله تقبل کرده بود؛ در عین حال، بودجه جداگانه برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کارگری اختصاص نداده بود و مقرر شده بود از همان محل دریافت بدهی‌های دولت، همسان‌سازی اجرایی شود درحالیکه سایر صندوق‌های بازنشستگی، بودجه و اعتبار برای دائمی شدن همسان‌سازی دریافت می‌کردند؛ همان زمان بازنشستگان کارگری به ترکیب آن لایحه به درستی اعتراض کردند؛ حالا انتظار داریم در لایحه جدید اشکالات بهبود یابد و علاوه بر پرداخت بدهی‌های دولت، بودجه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به سازمان پرداخت شود درست مانند صندوق‌های دیگر.

این فعال صنفی می‌گوید: ۶۵ درصد بازنشستگان کارگری حداقل بگیر هستند و زیر خط فقر درآمد دارند؛ دولت و مجلس باید منافع این جمعیت انبوه زیر خط فقر را در تنظیم لوایح و طرح‌ها مد نظر قرار بدهند./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار