آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد
با مصوبه کمیسیون قضایی مجلس:

مجازات مفسد فی‌الارض، در انتظار اسیدپاشان

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس گفت: با مصوبه کمیسیون قضایی چنانچه اسیدپاشی با هدف ارعاب باشد و موجب ناامنی در جامعه شود، فرد مرتکب مفسد فی‌الارض دانسته شده و به مجازات آن محکوم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط‌کریم در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز طرح اصلاح قانون دیوان عدالت اداری در دستور اعضای کمیسیون قرار داشت که موادی از آن بررسی و به تصویب اعضا رسید.

 

وی افزود: اعضای کمیسیون در این جلسه مصوب کردند که مرجع حل اختلاف بین شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی پس از کسب نظر مشورتی دیوان عدالت اداری، دیوان عالی کشور است.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: همچنین در جلسه امروز دو ماده الحاقی در رابطه با طرح تشدید مجازات اسیدپاشی در کمیسیون مطرح شد و به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

 

نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون در جریان بررسی این تبصره‌ها چنانچه اسیدپاشی با هدف ارعاب و ایجاد ناامنی در جامعه باشد به نحوی که موجب ناامنی در محیط شود، شخص مرتکب، مفسد فی‌الارض محسوب شده و به مجازات آن محکوم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار