پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

جنگ ترکیبی دشمن منجر به حذف آسیب‌پذیری‌ها می‌شود

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور دهه پنجم انقلاب اسلامی را دهه ارتقای قدرت ملی دانست و تاکید کرد:‌ جنگ ترکیبی دشمن منجر به حذف تمام آسیب‌پذیری‌های کشور می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 10
کد خبر: ۱۲۱۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با صدور پیامی چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت و دهه پنجم انقلاب اسلامی را دهه ارتقای قدرت ملی دانست و تاکید کرد:‌ جنگ ترکیبی دشمن منجر به حذف تمام آسیب‌پذیری‌های کشور می‌شود.

 

وی در این پیام با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی یک پدیده نادر از منظر دانش علوم سیاسی و علوم اجتماعی به حساب می‌آید، آورده است: در حالی که جریان روشنفکری قرن بیستم را قرن پایان دین و معنویت می نامیدند انقلاب اسلامی در پایان این قرن ایده بازگشت دین به عرصه اجتماعی و سیاسی را زنده کرد.

 

وی با بیان اینکه در تبیین علل انقلاب اسلامی به حدی نظریه پردازان دچار حیرت و شگفتی شده اند که اساسا انقلاب اسلامی سبب شد یک انقلاب در مطالعات علوم سیاسی در زمینه شناشایی زمینه ها و علل وقوع انقلاب صورت بگیرد که به آن موج تبیین فرهنگی انقلاب‌ها گفته می شود، آورده است: انقلاب ایران مبتنی بر اعتراض یک طبقه خاص نبود بلکه عموم مردم پیشران انقلاب اسلامی بودند.

 

سردار جلالی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران تحت فشار نیروهای بین المللی نبود و برعکس رژیم پهلوی مورد حمایت آمریکا بود، افزوده است: انقلاب اسلامی ایران ماهیئت ایدئولوژیک و دینی داشته است و در نقد عقلانیت خود بنیاد و مبتنی بر عقلانیت دینی شکل گرفته است.

 

سردار جلالی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران در مسیر خود همواره پویایی و تاکید بر ارزش های انقلابی را حفظ کرده است بایسته های حفظ انقلاب در دهه پنجم را حفظ و تقویت زیرساخت دینی - مذهبی حرکت جامعه ایران و صیانت از الگوی ولایت فقیه به عنوان مولفه پیشران انقلاب اسلامی دانست و گفت: حفظ و صیانت از مشارکت نیروی مردمی در مسیر پیشبرد اهداف انقلاب و توسعه عقلانیت دینی در بسترهای جدید سیاست ورزی و حکمرانی از جمله مولفه های حیاتی در این عرصه است.

 

وی با تاکید بر اینکه درس گرفتن از تجربه فراز و فرودهای چهاردهه گذشته و پویایی در روش ضمن حفظ اراده انقلابی جهت پیشبرد امور از مولفه های ضروری برای تقویت انقلاب اسلامی در دهه پنجم است، گفت: تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در کنار آسیب‌شناسی کاستی‌ها موضوعی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی تحت عنوان جهاد تبیین از آن یاد کرده اند.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دهه پنجم دهه شکست جنگ ترکیبی دشمن است، گفت: دشمنان به خیال خود تلاش دارند با فشار حداکثری و همه جانبه ایران را تضعیف کنند اما با نصرت الهی، هدایت مقام معظم رهبری و بصیرت ملت بزرگ ایران اسلامی این الگو از فشار نه تنها به شکست برای دشمن بلکه به ارتقای مولفه های قدرت ملی کشور تبدیل می شود چنانچه امروز خود دشمنان نیز به صراحت اعلام می کنند این فشار تا امروز شکست خورده است.

 

سردار جلالی در پایان ضمن بزرگداشت فرارسیدن یوم الله بیست و دوم بهمن ماه و سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی داشت و این روز را به مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مردم انقلابی و شریف ایران اسلامی تبریک گفت./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار