جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

صدور دستور بلوکه شدن 7 میلیارد دلار از اموال مردم افغانستان

صدور دستور بلوکه شدن 7 میلیارد دلار از اموال مردم افغانستان رئیس جمهور آمریکا دستور داد تا 7 میلیارد دلار از دارایی‌های مردم افغانستان در آمریکا بلوکه شده و نیمی از این پول، به قربانیان حوادث 11 سپتامبر در آمریکا اختصاص یابد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 11
کد خبر: ۱۲۱۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز جمعه دستور بلوکه شدن 7 میلیارد دلار از دارایی‌های افغانستان را صادر کرد و دستور داد که این اموال بلوکه شده میان قربانیان حملات 11 سپتامبر و کمک‌های بشردوستانه به افغانستان تبدیل شود.

کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا در ماه‌های آتی صندوق سپرده‌ای برای مدیریت 3.5 میلیارد دلار از دارایی‌های افغانستان ایجاد خواهد کرد تا از این پول برای کمک به مردم افغانستان استفاده شود.

3.5 میلیارد دلایگر نیز در آمریکا باقی خواهد ماند و در انتظار احکام دادگاه در مورد دعاوی حقوقی علیه طالبان توسط قربانیان حوادث تروریستی 11 سپتامبر باقی می‌ماند.

اقدام آمریکا در اختصاص دارایی‌های مردم افغانستان به قربانیان حوادث 11 سپتامبر در حالی صورت می‌گیرد که صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) بار دیگر نسبت به احتمال مرگ یک میلیون کودک به دلیل سوءتغذیه حاد در افغانستان هشدار داد.

این نهاد روز چهارشنبه ۲۰ بهمن در توییتی نسبت به وضعیت بد کودکان در افغانستان بار دیگر به شدت ابراز نگرانی کرده است.

این سازمان هشدار داد که اگر اقدام فوری صورت نگیرد، یک میلیون کودک به دلیل سوءتغذیه شدید جان خود را از دست خواهند داد.

از سویی دیگر نیز، یونسیف اعلام کرد که در روزهای اخیر مواردی از اسهال حاد را ثبت کرده، اما در کل این بیماری در حال کاهش است.

این در حالی است که پیشتر نیز این سازمان نسبت به وضعیت کودکان و مرگ‌ومیر ناشی از سوءتغذیه شدید در افغانستان هشدار داده بود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار