اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

صدراعظم آلمان:شاهد پیشرفت در کاهش بحران در اوکراین هستیم

صدراعظم آلمان:شاهد پیشرفت در کاهش بحران در اوکراین هستیم اولاف شولتس گفت:نشانه پیشرفتی برای ممانعت از درگیری میان روسیه و اوکراین وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان، در نشستی خبری گفت که اقدامات دیپلماتیکی که به تازگی در قبال اوکراین انجام شده است، نشانه پیشرفتی برای ممانعت از درگیری میان روسیه و اوکراین است.

شولتس در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر دانمارک با اشاره اقدامات آمریکا، کشور‌های اتحادیه اروپا و ناتو در قبال اوکراین گفت: «وظیفه ما تأمین امنیت اروپا است و به عقیده من امکان‌پذیر است. اقدامات اخیر نشانه پیشرفت در همین امر بوده است.»

صدراعظم آلمان با بیان آن‌که مسکو از تحریم‌ها سختی که در انتظارش خواهد بود، آگاه است، گفت: «هنوز برای آن‌که بگوییم این مناقشه برطرف شده زود است، وضعیت کنونی همچنان جدی است و تا مدتی به همین منوال خواهد بود.»

این در حالی است که شب گذشته «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان، میزبان «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه و «آندژی دودا» همتای لهستانی‌اش در برلین بود و در نشستی با محوریت تنش در اوکراین، بر لزوم اتحاد میان کشور‌های اروپایی برای بقای صلح و ثبات تأکید کرد.

شولتس در این دیدار بر لزوم «مقابله با احتمال جنگ و درگیری در اروپا تأکید کرد» در حالی که مکرون خواستار «روند جدید امنیت و ثبات در اروپا» شد و دودا نیز اعلام کرد در این راه «هیچ کشوری را از قلم نخواهند انداخت.»

در حال حاضر تنش اوکراین و روسیه که از سال ۲۰۱۴ و با الحاق کریمه آغاز شده بود، رو به وخامت گذاشته است، در این میان کشور‌های غربی و به ویژه آمریکا در تلاشند تا روسیه را در حال برنامه‌ریزی برای حمله به کی‌یف نشان دهند؛ ادعایی که بار‌ها از سوی مسکو رد شده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده