پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

افزایش ۲۰ درصدی حقوق همه حقوق‌بگیران و بازنشستگان

روحانی وعده داد حقوق همه کارمندان و بازنشستگان 20 درصد افزایش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 04
کد خبر: ۱۲۱۹
به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور از تقدیم بودجه 98 به مجلس در 25 آذرماه امسال خبر داد و گفت: در این بودجه 433 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمومی سال آینده کشور پیش‌بینی کردیم و با همت و ایثار مردم و با وحدت دولت و ملت و تلاش نمایندگان مجلس، انشاءالله این بودجه علی‌رغم میل آمریکا مصوب و اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه در بودجه 98 کالاهای اساسی مردم را با قیمت مناسب تضمین خواهیم کرد، گفت: در بودجه 98 حقوق‌بگیرانی که حقوق ثابت داشته و در فشارند در حد توان و امکان به آن‌ها کمک می‌کنیم و حقوق همه حقوق‌بگیران و بازنشستگان را 20 درصد اضافه خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه در بودجه سال آینده برای اشتغال مردم، برای حرکت تولید و کشاورزی و خدمات در سراسر کشور تلاش خواهیم کرد،‌ تاکید کرد: ما همچنین در سال آینده شاهد یک تحول بسیار خوب در زمینه مسکن خواهیم بود تا نگرانی‌های مردم برای مسکن‌دار شدن خانه‌اولی‌ها و همچنین بافت‌های فرسوده را تأمین کنیم‌.

وی با بیان اینکه با "فقر مطلق" مبارزه خواهیم کرد، ابراز داشت: به تمام وعده‌هایی که در انتخابات سال 96 به شما ملت بزرگ ایران دادم، عمل کرده و از وعده‌مان عقب‌نشینی نخواهیم کرد. آنچه به مردم قول دادیم، عمل خواهیم کرد، البته شرایط ما، شرایطی است که هماهنگی، وحدت، انسجام باید بیش از گذشته در میان ما مردم باشد. با انسجام و وحدت از این مشکل و معضل تاریخی عبور خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور با تاکید براینکه "کشور در بحران نیست و در بحران نخواهد بود"، گفت: ابر تورم، ابر بیکاری ما را تهدید نخواهد کرد، عده‌ای به ناروا و نادانسته این حرف‌ها را در روزنامه‌ها و تبلیغات نزنند. ما مشکلاتی داریم و باید مشکلات را مردم ما بدانند و دست به دست هم داده و از مشکلات عبور کنیم.

حجت‌الاسلام روحانی ادامه داد: یک مقدار فشارها کمتر شده ولی باید کار بسیار زیادی انجام بگیرد تا فشار در زندگی از دوش مردم برداشته شود، امید ما این است که روند و رشد این تورم صعودی را کاهش دهیم، یک مقدار مردم آرام‌تر باشند و در برابر دشمنان‌مان بایستیم و بتوانیم به پیروزی نهایی دست پیدا کنیم.
ارسال نظر
آخرین اخبار